O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Testirane veštine

Kupovina Procena

Licence za procenu se mogu iskoristiti za bilo koju vrstu procene

$0.00 USD

U vezi ove procene

Izveštaj sa rezultatima sadrži:

01Znaci i Simptomi

Na osnovu upitnika koji je bio sproveden na početku procene se procenjuje nivo rizika.

Primer podataka iz izveštaja

3/21

Nizak rizik

02Kognitivni rezultat

Kompletna studija o procenjenim kognitivnim oblastima i povezanim kognitivnim veštinama

Primer podataka iz izveštaja

6/7

Visok rizik

Ova procena koristi prosečan rezultat ljudi iste starosne dobi kako bismo saznali koje su Vaše kognitivne prednosti i koje su to oblasti kojima je potrebno poboljšanje. Rezultat će biti prikazan na skali od 0-800.

438

427

03Preporuke

Opis indeksa rizika i posebne preporuke uz personalizovani plan akcije

Primer podataka iz izveštaja

Visok rizik

Rezultati ove procene pokazuju da je moguće prisustvo poremećaja. Predlažemo da posetite stručnjaka kako bi Vam bila postavljena tačna dijagnoza.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu