O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Pruži svom mozgu izazov Pruži svom mozgu izazov Pruži svom mozgu izazov

Pruži svom mozgu izazov

Želite savršen poklon?
Sada možete da brinete o zdravlju svojih voljenih uz CogniFit-ov personalizovani program treninga:

  • CogniFit nudi zabavni i interaktivni test koji procenjuje kako su razvijene osnovne kognitivne veštine
  • Personalizovani plan treninga za svaki dan tokom cele godine na osnovu rezultata početnog testa.
  • CogniFit-ov program je lak za upotrebu i dostupan onlajn i sa mobilnog telefona, tako da Vaši voljeni mogu da treniraju gde god da su.

Izazovite Ostale Da Poboljšaju Svoje Kognitivno Zdravlje!


Treniranje uma nikad nije bilo lakše. Poklonite CogniFit!

Naruči sad

Testovi i igrice za mozak koji su naučno potvrđeni

CogniFit kognitivna procena i igrice za trening mozga je razvio tim naučnika. Ova tehnologija se sastoji od sveobuhvatnog onlajn testa i zadataka koji procenjuju kako su razvijene 23 kognitivne veštine.

CogniFit-ova patentirana tehnologija automatski bira odgovarajuće vežbe za trening Vaših voljenih osoba na zabavan i interaktivan način, u skladu sa njihovim potrebama.

ISKLJUČITE SVOJ POPUST SADA

Prilika da poboljšate zdravlje

Bitno je da se postavi konkretan cilj pre nego što se počne sa treningom, kako bi korisnik bio motivisan i prihvatio izazov.

ISKLJUČITE SVOJ POPUST SADA

Prati dnevni napredak

Putem detaljnog personalizovanog izveštaja, korisnik će moći da kontroliše svoje kognitivno zdravlje svakodnevno i takođe dobija podatke o kognitivnim veštinama kojima je potreban trening.

ISKLJUČITE SVOJ POPUST SADA

Priznat kao profesionalno sredstvo od strane naučne zajednice

Preveden na 19 jezika i prisutan u više od 65 različitih zemalja, CogniFit je svetski lider na polju neuronauke.

Ovaj profesionalni program za testiranje i kognitivna stimulacija se baziraju na naučnim metodima.

Može na pravi način da meri, trenira i kontroliše određene kognitivne veštine i njihovu povezanost sa određenim bolestima.

ISKLJUČITE SVOJ POPUST SADA
Hvala Vam na Vašoj kupovini!

Vaša porudžbina je izvršena. Dobićete imejl sa detaljima o Vašoj porudžbini. Ukoliko želite da nas kontaktirate, molimo Vas da nam pošaljete imejl na support@cognifit.com. Hvala Vam što ste izabrali CogniFit.

Poklanjate - 1 godina vrhunske personalizovane obuke

Načini slanja

Iz sigurnosnih razloga, poslali smo Vam imejl sa kodom za verifikaciju. Molimo Vas da unesete kod kako biste mogli da nastavite.

Ako niste primili svoj kod, kliknite ovde da dobijete novi

Hvala Vam. Vaša uplata je uspešno izvršena.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu