O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Načini za održavanje Vašeg Mozga u

Načini za održavanje Vašeg Mozga u "formi" uz Besplatne Onlajn Memorijske Igrice

Memorija je ključni aspekt našeg svakodnevnog života. Konstantno koristimo našu memoriju. Slično kao i kod mišića, našoj memoriji je potreban trening uz naučno proverene igrice za memoriju i ozbiljne mentalne vežbe. Memorijske igrice su dizajnirane da Vam pomognu da procenite i trenirate svoje pamćenje, mozak i druge kognitivne sposobnosti.

Uz upotrebu najnovijih istraživanja iz oblasti mozga, CogniFit razvija specifičan trening mozga i igrice za memoriju koji Vam pomažu da ostanete oštroumni. Uz CogniFit, dobićete pristup velikom broju igrica za memoriju i možete izabrati različite opcije treninga koje odgovaraju Vašim specifičnim potrebama.

uključuje različite tipove funkcija i procesa pamćenja koje koristimo kada želimo da zapamtimo nešto. Memorija se može odnositi na kratkoročnu memoriju, radnu memoriju, dugoročnu memoriju ili čak i pamćenje konteksta. Koristimo sve ove različite tipove memorije u određenim trenucima i u zavisnosti od situacije. Ponekad koristimo sve ove sisteme za pamćenje zajedno, dok u drugim slučajevima ih koristimo odvojeno.

Pre nego što započnete da igrate besplatne onlajn igrice za memoriju, proverite da li su one naučno potvrđene i da li u stvari trenirate svoj mozak i memoriju dok ih igrate. Postoji bitna razlika između besplatnih igrica za memoriju koje ne vrše procenu i ne treniraju aktivno Vašu memoriju i posebno dizajniranih onlajn za um koje su efikasne. Takođe je važno da koristite program koji može da trenira različite tipove memorije a ne samo jednu od njih. Želite da budete sigurni da je vreme koje ste proveli u treniranju korisno i pruža Vam kompletan režim treninga Vaše memorije.

Ukoliko provedete sat Vašeg vremena nedeljno u treniranju, možete videti značajna poboljšanja u memoriji. Uz CogniFit, takođe možete lako da pratite svoj napredak i vidite koliko ste napredovali tokom vremena i da uporedite svoje rezultate sa ostatkom sveta.

CogniFit vežbe za memoriju su dostupne onlajn tako da možete odmah da otkrijete svoj trenutni nivo memorije i da bolje razumete svoj trenutni kognitivni nivo.

Uz CogniFit trening, takođe možete da koristite sledeće savete da pružite izazov svojoj memoriji ili da je trenirate:

Ways to Keep Your Brain in Shape
  1. Isprobajte novi put do posla.
  2. Naučite novi jezik.
  3. Putujte do novog i nepoznatog mesta.
  4. Čitajte drugačiji odeljak u novinama.
  5. Naučite da svirate muzički instrument.
  6. Pokušajte da koristite svoju nedominantnu ruku u pisanju ili dok jedete.
  7. Trenirajte uz CogniFit i njegove igrice za memoriju.
  8. Bavite se vežbama, igrajte šah ili bridž.
  9. Naučite novu reč svakog dana.

Počnite sa programom mozga i započnite sa svojom procenom i treniranjem memorije danas uz CogniFit!

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu