O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Zabavne matematičke igre: Učite dok stimulišete kognitivnu oštrinu

Zabavne matematičke igre: Učite dok stimulišete kognitivnu oštrinu

U dinamičnom svetu onlajn igara, CogniFit se ističe kao pionir kombinujući zabavu sa kognitivnim prednostima. Uronite u carstvo zabavnih matematičkih igara iz CogniFit-a, gde se radost igranja susreće sa naukom o mentalnom poboljšanju.

Započni sada

Raskrsnica zabave i učenja.

CogniFit matematičke igre nude impresivno iskustvo koje prevazilazi tradicionalne igre. Za razliku od konvencionalnih igara, ovi matematički orijentisani izazovi su pažljivo dizajnirani da angažuju igrače dok istovremeno izoštravaju njihove kognitivne veštine. Ne radi se samo o zabavi; Radi se o razvoju kapaciteta mozga kroz zabavnu igru.

Zašto matematičke igre?

Matematika je dugo bila povezana sa logičkim razmišljanjem, rešavanjem problema i prepoznavanjem obrazaca, veštinama neophodnim za kognitivni razvoj. CogniFit matematičke igre iskorištavaju ovu vezu, nudeći zabavnu platformu za poboljšanje numeričkih vještina dok održavaju suštinu igre živom.

Započni sada

Ključne karakteristike CogniFit matematičkih igara

Adaptivni izazovi

Svaka igra se dinamički prilagođava na osnovu vaših performansi. Ovo garantuje personalizovano iskustvo, držeći vas u slatkoj tački između uživanja i kognitivne stimulacije.

Razne vrste igara

CogniFit nudi bogat izbor matematičkih igara, od osnovnih aritmetičkih izazova do složenih scenarija za rešavanje problema. Bilo da ste zaljubljenik u matematiku ili samo želite da ojačate svoje kognitivne veštine, postoji igra za svakoga.

Pratite napredak u realnom vremenu

Ostanite motivisani pomoću analitike u realnom vremenu koja pokazuje vaš napredak. Pratite poboljšanja svojih matematičkih veština i uočite pozitivan uticaj na vaše kognitivne sposobnosti tokom vremena.

Pristupačno učenje

CogniFit matematičke igre su dizajnirane da budu dostupne. Igrajte na svom željenom uređaju, bilo da je to računar, tablet ili pametni telefon, i poboljšajte svoje matematičke veštine kad god i gde god želite.

Zajednica i saradnja

Učestvujte u zajednici kolega igrača i učenika u okviru CogniFit platforme. Delite strategije, savete i dostignuća u vezi sa matematičkim igrama, podstičući osećaj drugarstva i motivacije među igračima.

Započni sada

CogniFit matematičke igre redefinišu iskustvo igranja tako što neprimetno kombinuju zabavu sa kognitivnim poboljšanjem. Poboljšajte svoje matematičke veštine, izazovite svoj mozak i krenite na putovanje zabave i učenja. Istražite svet CogniFit matematičkih igara i uverite se u transformativnu moć igre.

Spremni da poboljšate svoje kognitivne veštine kroz matematičke igre? Posetite CogniFit sada i prigrlite uzbudljivu raskrsnicu zabave i mentalnog sjaja.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu