O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_CUT_THE_CAKE_social_picture
  • Igraj "Boje i Pčela" onlajn i poboljšaj svoje kognitivne sposobnosti

  • Pristup programu za trening mozga

  • Pružite izazov svom mozgu

Započni Sada

Igrica za mozak "Boje i Pčela": Šta je?

Boje i Pčela je igrica za mozak koja stimuliše pažnju. Cilj igrice je da pčela uništi sve listove iste boje. Izgleda jednostavno na početku, ali kako igrica postaje teža potrebno je da budete pažljivi da pčela ne bi izgubila život.

CogniFit je stvorio ovu igricu za kognitivni razvoj i ona predstavlja izazov za naš um. Ovo je savršena igrica za bilo kog člana porodice, jer se težina igrice prilagođava potrebama svakog korisnika. Samim tim je ona odličan način za kognitivni trening i za jačanje kognitivnih sposobnosti, i sve to na jedan zabavan i interaktivan način.

Igrice za mozak kao što je igrica Boje i Pčela CogniFit-a omogućavaju aktiviranje i stimulaciju kognitivnih kapaciteta putem neuroplastičnosti.

Zašto je igrica Boje i Pčela tako popularna?

Boje i Pčela se može definisati kao igrica za koncentraciju. Bazira se na tipičnim igricama za pažnju. Osnovni cilj je da korisnik ostane fokusiran kako bi uništio sve listove koji su iste boje kao boja koja se od njega traži.

Cilj igrice je da uništite sve listove boje koja se od vas traži.

Tokom igrice, morate da sakupljate bonuse i da izbegavate prepreke.

Ostanite fokusirani—težina igrice se postepeno povećava

Kako igrica za mozak "Boje i Pčela" poboljšava moje kognitivne sposobnosti?

Igranje igrica kao što je igrica Boje i Pčela CogniFit-a stimuliše neuronsku mrežu po određenom šablonu. Ponavljanje tog šablona i konstantan trening, mogu da pomognu u stvaranju novih sinapsi, a neuronske veze i kognitivne funkcije se obnavljaju.

Igrica Boje i Pčela pomaže u treniranju pažnje. Stimulacija pažnje može da pomogne u stvaranju novih sinapsi, a neuronske mreže se mogu menjati i poboljšati kognitivne funkcije.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava kada ne treniram svoje kognitivne sposobnosti?

Mozak funkcioniše na način na koji štedi resurse, i uništava veze koje se ne koriste. Dakle ako ne koristimo određenu kognitivnu sposobnost, mozak prestaje da šalje resurse za aktiviranje neurona i zato ona postaje sve slabija i slabija. Zbog toga nam je sve teže da koristimo tu kognitivnu sposobnost i sve smo manje uspešni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu