O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Pomozite svojim ljudima da pomognu sami sebi

Kontaktirajte nas

Pomozite svojim ljudima da pomognu sami sebi

Naša onlajn platforma za mentalno zdravlje daje svima moć da se poboljšaju pomoću alata koji se lako koriste za dobrobit i performanse.

Isprobaj

Promovišite vellness

Podstaknuti samovođenje

Garantujte produktivnost

Plejlista video zapisa o izvrsnosti na radnom mestu

Otključajte svoj profesionalni potencijal: Uronite u odabranu seriju video zapisa koji povećavaju produktivnost, efikasnost i kognitivne veštine na radnom mestu!

Model kognitivnih performansi

Odrediti specifičan nivo kognitivnog funkcionisanja u odnosu na stubove performansi zaposlenih.

Dobro kognitivno zdravlje ključno je za dugoročni uspeh zaposlenih.

Reference: Okvir za obuku kompetencija je zasnovan na Okviru za obuku kompetencija Univerziteta Ohajo. Ispod je potpuna definicija specifičnih indikatora koji čine svaku od kategorija profesionalnog razvoja. | Liderstvo: Neurobiologija fokusa i ometanja: Slučaj za uključivanje svesnosti u liderstvo - Kognitivna agilnost kao faktor u optimizaciji ljudskih performansi - Izvršna disfunkcija, starenje mozga i političko vođstvo | Menadžment: Teorija kognitivnog opterećenja za obuku zdravstvenih radnika na radnom mestuSamoregulacija na poslu | Obrada informacija: Uticaj pauza fizičke aktivnosti, uključujući vežbe motorno-kognitivne koordinacije, na kognitivne funkcije zaposlenih na radnom mestu - Brzina obrade i izvršne funkcije u kognitivnom starenju: kako razdvojiti njihov međusobni odnos? - Vremenska obrada informacija i njen odnos prema izvršnim funkcijama kod starijih osoba | Znanje: Uloga kognitivnih resursa za subjektivnu radnu sposobnost i zdravlje u sestrinstvu - Komponente radne memorije koje predviđaju rešavanje problema reči: Da li je to samo funkcija čitanja, računanja i fluidne inteligencije? | Pregovaranje: Šta čini lidera? - Kritični elementi u procesu donošenja odluka: perspektiva sestrinstva | Komunikacija: Razlike u kapacitetu radne memorije utiču na prepoznavanje izgovorenih reči na mreži: Dokazi iz pokreta očijuveze između kratkoročnog pamćenja i pronalaženja reči u afaziji | Odnosi: Kako lekari opisuju kognitivno preopterećenje među učenicima na radnom mestu?

Isprobaj

Kognitivno blagostanje

Baterije za procenu

Odredite specifičan nivo kognitivnog funkcionisanja i blagostanja.

Programi obuke

Dizajniran da meri, vežba i prati veštine zaposlenih

Kako to funkcioniše

Kreirajte korporativni vellness kroz alat koji pomaže u poboljšanju kognitivnog zdravlja zaposlenih kako bi napredovali na poslu i van njega. Digitalni alati za procenu i obuku vaših kognitivnih sposobnosti i plastičnosti mozga

Jednostavan pristup i personalizovano iskustvo

Zaposleni mogu da koriste proizvod za manje od 60 sekundi i da imaju koristi od programa obuke dizajniranih da mere, vežbaju i prate njihovo kognitivno blagostanje. Nije potrebna integracija.

Atraktivno sredstvo

CogniFit personalizovani trening sa više od 60 igara koje se automatski prilagođavaju, prema nivou težine, kako bi odredile najbolju stimulaciju za specifične potrebe svakog korisnika.

Naučna metodologija

CogniFit Individualized Training Sistem™ (ITS) koristi AI tehnologiju za automatsku analizu kognitivnog zdravlja svakog korisnika, prilagođavajući njihove jedinstvene vežbe kako bi poboljšale njihove najslabije veštine

  • Neuroplastičnost mozga omogućava podmlađivanje i revitalizaciju kognitivnih sposobnosti.
  • Neuroplastičnost se redovno testira kroz širok spektar kognitivnih zadataka.
  • Omogućavaju ga vlasnički CogniFit AI, mašinsko učenje i ITS algoritmi.

Naučni dokazi

Obimne recenzirane objavljene studije i podrška zajednice kognitivne nauke

Dostupno na 18 jezika

Engleski

Španski

Mandarin

Francuski

Korejski

Portugalski

Arapski

Ruski

Italijan

Japanski

Nemački

Srpski

Poljski

Grčki

Hebrejski

Katalonski

Holandski

Turski

U bilo koje vreme, bilo gde

Kognitivna stimulacija, koja se postiže putem vežbi za mozak i igrica za mozak, je dostupna sa svakog uređeja i Vama na dohvatu ruke.

App StoreApp Store Play StorePlay Store

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu