O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

CogniFit Core Tehnologija - Osnova Kognitivnog Razvoja

CogniFit Core Tehnologija - Osnova Kognitivnog Razvoja

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače

Izazov: Pruža Efikasne i Pouzdane Rezultate Kroz Personalizaciju

Šta je kognitivni razvoj? Kognitivni razvoj je oblast neuronauke i psihologije sa fokusom na kognitivni razvoj deteta, u smislu obrade informacija, veština percepcije, učenja jezika i drugih aspekata razvoja mozga i kognitivne psihologije. Drugim rečima, kognitivni razvoj je sposobnost razumevanja i osmišljavanja sveta oko nas.

Istraživanja pokazuju da kreiranje smislenog i efikasnog programa mozga za bilo kog korisnika zahteva personalizaciju režima treninga i njegovo prilagođavanje potrebama korisnika. Tehnološki izazov personalizacije leži u ponalaženju jedinstvenog kognitivnog profila korisnika. Nagli napredak tehnologije vodio je do stvaranja patentirane CogniFit automatizovane procene koja otkriva jedinstveni kognitivni profil korisnika i traži i stvara program treninga koji odgovara takvom profilu. CogniFit-ovi proizvodi treninga mozga su omogućeni uz ovu revolucionarnu tehnologiju, Kognitivne Procene i ITS-a™ (Individualizovani sistem treninga).

CogniFit Trening Mozga je razvio tehnologiju Kognitivne Procene kako bi objektivno utvrdio jedinstven kognitivni profil korisnika pre nego što on započne sa treningom, u cilju postizanja optimalnog cerebralnog i mentalnog zdravlja. Procena rangira svaku ognitivnu veštinukorisnika, kao što je memorija, od najjače do najslabije, i određuje relativni nivo svake veštine. Dok neki korisnici imaju ideju o tome koje su to kognitivne sposobnosti koje žele da poboljšaju, njihova procena je subjektivna. Korisnici često biraju da rade na veštinama koje su za njih lakše.
Dok ostali korisnici nemaju nikakvu ideju. Uz upotrebu objektivne analize, Kognitivna Procena oslobađa korisnika od obaveze poznavanja duge liste kognitivnih veština, i oslobađa ga od pogađanja i samoprocene, gde bi stalni pokušaji i greške bili neizbežni. Umesto toga, ona stvara optimalni program treninga, kreiran da pruži korisniku maksimalno efikasan trening od samog početka.

Bazira se na Realnosti

ITS™ (Individualizovani Sistem Treninga) je patentirana, tehnološki napredna aplikacija koja upravlja trening iskustvom svakog pojedinačnog korisnika. Koristeći usavršene algoritme na podacima prikupljenim tokom Vaše procene, naš sistem - Individualized Training System (ITS™) generiše program mentalnog treninga koji odgovara Vašem profilu. Sistem omogućava optimalni kognitivni razvoj stalnim praćenjem i prilagođavanjem zadataka u realnom vremenu.

Individualizovani Treninga Je Moguć

ITS ™ predstavlja dvosmerno fino podešavanje nivoa izazova, odnosno otežava ili olakšava zadatke na osnovu prethodnog uspeha korisnika.
Jedan od faktora koji se koriste za Kognitivnu Procenu u određivanju kognitivnog profila korisnika je njegovo poređenje sa uspehom njegovih vršnjaka, uz uzimanje u obzir varijabli kao što su pol i godine. Povećanju objektivnosti procene doprinosi ogromna CogniFit-ova baza podataka koja sadrži podatke prikupljene od međusobno različitih korisnika. Ova baza podataka je zajednička za sve CogniFit-ove proizvode fitnesa mozga što omogućava kreiranje izveštaja i analize za svakog korisnika.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu