O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Saznajte Više O Svom Mentalnom Zdravlju I Usavršite Ga!

Saznajte Više O Svom Mentalnom Zdravlju I Usavršite Ga!

Mentalno zdravlje pojedinca se može definisati kao nivo psihološkog blagostanja. Dobro i snažno mentalno zdravlje Vam može pomoći da uživate u životu, da budete ispunjeni i da ostvarite ravnotežu između izazova koje život nosi i jake psihološke otpornosti.

Na naše mentalno zdravlje utiče veliki broj unutrašnjih i spoljašnjih faktora kao što su naše emocije, naše okruženje i način razmišljanja. Stres, na primer, može biti velika prepreka za dobro mentalno zdravlje.

Mentalno zdravlje je i pod uticajem naše kognicije i našeg kognitivnog stanja. Slabe kognitivne veštine mogu značajno da utiču na naš svakodnevni život i mogu da dovedu do problema sa mentalnim zdravljem. Zato su procena, održavanje i treniranje naših sposobnosti od izuzetnog značaja i mogu nam pružiti zdrav i ugodan život.

CogniFit Vam pruža veliki broj različitih načina mozga za procenu i vežbanje Vaše kognicije i kognitivnih sposobnosti. Kada budete imali jasnu predstavu o svom kognitivnom profilu, možete da odlučite koje kognitivne veštine želite da poboljšate i kako to možete da ostvarite.

Tokom vremena, naše kognitivne sposobnosti teže opadanju. Uz redovan trening CogniFit Vam može pomoći da održavate ili čak poboljšate sposobnosti koje su u opasnosti od opadanja.

Memorija, ili pažnja su primeri kognitivnih oblasti koje možete vežbati na veb sajtu. CogniFit je razvio posebne vežbe za mozak koje Vam mogu pomoći u treniranju tih sposobnosti i određivanju Vašeg nivoa.

Mentalno zdravlje je danas jedno od najznačajnijih oblasti istraživanja jer u velikoj meri utiče na to ko smo i šta možemo.

Započnite svoju kognitivnu procenu i mentalni trening danas!

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu