O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

  • Igrajte „Ant Escape“ na mreži i poboljšajte svoje kognitivne veštine

  • Pristupite ovom naučnom resursu za obuku mozga

  • Izazov svoj mozak

Započni Sada

Gra uma „Ant Escape“: O čemu se radi?

Ant Escape je mentalna igra koja nastoji da trenira procenu, brzinu obrade, praćenje, inhibiciju i prostornu percepciju. Cilj igre je navesti mrava da dođe do svog gnezda. Da biste to postigli, moraćete da napravite štapove odgovarajuće visine kako bi mrav mogao da se kreće između platformi. U početku može izgledati jednostavno, ali kako se nivoi povećavaju, postojaće prepreke i moraćete preciznije da procenite.

CogniFit je dizajnirao ovu igru kako bi stimulisao našu brzinu obrade i praćenja. Ant Escape je savršena opcija da stimulišemo naše umove i pomognemo da ojačamo naše kognitivne sposobnosti na zabavan i interaktivan način. To je igra pogodna za bilo koga bilo kog uzrasta jer je njena težina prilagođena potrebama svakog korisnika.

Mentalne igre kao što je CogniFit's Ant Escape omogućavaju nam da treniramo svoju inhibiciju i pomažemo da stimulišemo kognitivne sposobnosti kroz neuroplastičnost.

Cilj igre je stvoriti štapove prave visine kako bi mrav mogao da se kreće između platformi.

Na nekim nivoima ćete se transformisati u skakavca i moraćete da skačete sa pravom snagom da ne padnete.

Kako napredujete na nivou, naći ćete nove nedaće koje će vam otežati postizanje vašeg cilja.

Zašto je "Ant Escape" toliko popularan? - Istorija

Ant Escape se smatra avanturističkom igrom u kojoj korisnik mora da izračuna svaki potez da bi došao do cilja. CogniFit neuropsiholozi i dizajneri bili su inspirisani klasičnim Nintendo igrama da kreiraju ovu igru. Korisnik mora da razmišlja drugačije i da izračuna svaki potez što je brže moguće da bi stigao do mravinjaka. Spremite se da isprobate jednu od najzabavnijih CogniFit igara, punu prepreka i izazova.

Kako igra za mozak "Ant Escape" poboljšava moje kognitivne sposobnosti?

Igranje Ant Escape stimuliše specifičan nervni obrazac aktiviranja. Dosledno ponavljanje i obučavanje ovog obrasca može pomoći u stvaranju novih sinapsi i pomoći neuronskim krugovima da se reorganizuju i oporave oslabljene ili oštećene kognitivne funkcije.

Igra Ant Escape pomaže da se izvrši procena, brzina obrade, praćenje, inhibicija i prostorna percepcija. Dosledno stimulisanje ovih sposobnosti može pomoći u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih kola i poboljšanju kognitivnih funkcija.

Šta se dešava kada ne treniram svoje kognitivne sposobnosti?

Naš mozak eliminiše veze koje ne koristi za uštedu resursa. Na ovaj način, ako se kognitivna veština ne koristi normalno, mozak ne obezbeđuje resurse za taj obrazac neuronske aktivacije. To nas čini manje sposobnim da koristimo ovu kognitivnu funkciju, što nas čini manje efikasnim u našim svakodnevnim aktivnostima.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu