O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

O nama

O nama

Upravni Odbor

Carlos Rodríguez

Board Director

Karlos Rodrigez je započeo svoju karijeru u Peugeot Grupi, pre nego što je prešao na odeljenje Nove Tehnologije kompanije Uralita, kao Projektni Menadžer. Karlos Rodrigez je takođe radio za Procter & Gamble u Ženevi, u marketing informacionom odeljenju. Bio je zadužen za predviđanje i proračun prodajnog potencijala lansiranih novih prozvoda uz implementaciju sistema validacije razvoja velikih potrošačkih brendova na tržištu. Pored toga Karlos je bio odgovoran za uvođenje i primenu onlajn sistema za upravljanje procesom inovacije na novim proizvodima. Karlos Rodrigez je partner osnivač fonda rizičnog kapitala Milk Capital u Parizu, gde je bio odgovoran za procenu investicija u tehnologije i osnivač startup kompanije Madrid Ventures. Karlos Rodrigez je trenutno član upravnog odbora i izvršni direktor CogniFit-a. G. Rodrigez je dobio zvanje Mastera Industrijskog Inženjeringa na Politehničkom Univerzitetu Carlos III u Madridu, i Grande Ecole INSA-e u Lionu, Francuska.

Prof. Dr. Shlomo Breznitz

Professor of psychology and former president of the University of Haifa

Profesor Shlomo Breznitz, kognitivni psiholog sa dobrom reputacijom, je bio angažovan kao gostujući profesor od strane brojnih vodećih institucija uključujući Univerzitet Kalifornije u Berkliju, Univerzitet Stanford, Londonsku školu ekonomije, i Nacionalni Institut za Zdravlje, Odeljenje za Zdravstvo i Ljudske Resurse u SAD-u. Autor sedam knjiga i mnogih naučnih članaka, prof. Breznitz je osnivač direktor Centra za izučavanje psihološkog stresa Univerziteta u Haifi, gde je takođe radio i kao profesor psihologije Lady Davis-a i rektor Univerziteta. On je trenutno jedan od članova CogniFit-ovog upravnog odbora.

Nathanael Eisenberg

Entrepreneur & Investor

G. Eisenberg je započeo svoju karijeru u bankarstvu u Schroders-u, u Ženevi, zatim je radio kao finansijski analitičar za Union Bancaire Privé. G. Eisenberg nakon toga napušta bankarski sektor i radi za kompaniju koja se bavi IT Konsaltingom, Cap Gemini, u njihovoj grupi za Telekomunikacije u Londonu. Potom odlazi za Pariz kako bi pomogao u upravljanju Izdavačke Grupe, da bi nakon toga radio za Evropski Centar kompanije Procter and Gamble u Ženevi, gde je bio na poziciji marketing menadžera i upravljao brendovima. G. Eisenberg nastavlja rad sa kompanijom P&G u Madridu, gde je nadgledao lansiranje i razvijanje Home Care-a, proizvoda kućne hemije, na Pirinejskom poluostrvu. Nakon ovog iskustva u komercijalnim aktivnostima i marketingu, G. Eisenberg je otišao za Pariz i sa grupom partnera osnovao Milk Capital, fond rizičnog kapitala specijalizovan za mala i srednja ulaganja u sektore koji su varirali od telekomunikacije do internet tehnologije. Preuzeo je CogniFit kao izvršni direktor i bio izabran za predsednika januara 2014. G. Ajzenberg je takođe osnivač i izvršni direktor -a. Nathanael Eisenberg je diplomirao na Univerzitetu HEC u Lozani i dobio zvanje mastera za menadžment i poslovnu administraciju.

Savetodavni Odbor

Juan A. Beceiro Friedmann

Corporate Sales & Consulting

Gospodin Friedmann je proveo 28 godina u zdravstvenoj industriji (HC), od kojih je 14 godina bio u GEHC-u na brojnim prodajnim i marketinškim vodećim pozicijama u EU. Bivši direktor marketing odeljenja i član upravog odbora za južnu EU (2007-2014). Ranije uloge: Direktor marketing odeljenja za Diagnostics Imaging Drugs, Direktor Proizvodnje u Amersham Health-u, menadžer prodaje u kompaniji Life Technologies (LT, kompanija ranije poznata kao Gibco-BRL). Strateška znanja stečena kroz 3 decenije rada u prodaji, marketingu i upravnom odboru u GEHC-u, Amersham-u i LT-u. Ostvaruje nove ciljeve na tržistu, povećava udeo na tržistu GE-a za 13 poena i pobedio je na javnom tenderu od 50 miliona dolara. Huan Antonio podržao je projekte EU za inovacije na novim proizvodima, sklopio bezbroj novih partnerstva kako bi stvorio nove kanale prodaje za GE. Ponovo pozicionirao nekoliko proizvoda za povećanje udela na tržištu. Suosnivač 37Celsius Capital Partners-a, digitalnog zdravstvenog fonda, pomogao razvoju Telemedcare-a, osnovao je Sportsku kliniku u Madridu, pomogao Boston Sci. u stvaranju novih rešenja. Bio je član Akademskih inovacionih programa u EU i Radne grupe EU u sklopu GE-a. Član Odbora za inovacije IDIS-a (špansko privatno zdravstveno udruženje) i Odbora za inovacije španskog trgovačkog udruženja medtehnika (Fenin). Magistrirao je marketing (ESIC), ima master studije u marketingu u farmaciji i menadžmentu (EADA), završio je fakultet za hemiju i hemijsko inženjerstvo na univezitetu u Barseloni. Prošao je nekoliko programa obuke za lidere i izvršne direktore u GE-u i GE Healthcare-u.

Jon Kizner

Senior Vice President, Business Development at EVERSANA

Direktor prodaje orijentisane na kupca u Life Sciences Solutions-u, sa 20-godišnjim uspehom u softverskim aplikacijama i konsultantskim uslugama. Džon je pomogao mnogim izuimiteljima u Life Sciences-u da komercijalizuju svoje izume i proizvode od lansiranja (HEOR i stvaranje vrednosti, određivanje cena, pristup tržištu i nadoknada troškova, kompletno brendiranje i agencijske usluge) do lansiranja (HUB usluge i 3PL) i maksimiziranje prihoda na tržištu (prodajni timovi, programi pristupačnosti i pridržavanja, upravljanje prihodima, optimizacija procesa). Pre Eversana-e, Džon je bio na brojnim prodajnim i izvršnim pozicijama na Teranode-u, OpenText-u i Model N-u.

Marc Filerman

Managing Partner, German Accelerator Life Sciences

Mark Filerman je rukovodeći partner u German Accelerator Life Sciences-u, organizaciji koja ubrzava međunarodni rast nemačkih startup kompanija. Sa više od 30 godina rada iskustva u zdravstvu, Mark ima iskustva u razvoju tržišta, komercijalizaciji i ubrzanju inovacija, te ima bogato iskustvo u marketingu, prodaji i razvoju poslovanja za velike kompanije i startup kompanije. Mark je bio suosnivač startup kompanije za molekularno snimanje, i bio je glavni komercijalni direktor jednog poduhvata finansiranog od strane NIH-a. Pre toga, Mark je bio na više vodećih pozicija, uključujući poziciju potpredsednika za globalni marketing u iCAD-u, i direktor marketinga u Smith & Nephew-u. Mark je diplomirani inženjer, diplomirao je na MIT -u, svoj završni rad je radio u MIT AI Lab-u i započeo svoju karijeru dizajnirajući opremu za ultrazvučno snimanje.

Jordi Albo-Canals

Chief Scientific Officer at Lighthouse DIG

Jordi je stručnjak za društvene faktore, emocionalnu veštačku inteligenciju, platforme za usluge u oblaku (cloud computing), Healthtech i edtech sa preko 100 publikacija na međunarodnim konferencijama, časopisima i poglavljima u knjigama. Sada je suosnivač i direktor za bezbednost grupe LIGHTHOUSE – Disruptive Innovation Group. Tokom karijere, Jordi je bio istraživač u Sant Joan de Déu i na odeljenju za inovacije i istraživanje i razvoj – Fondacija Barcelona Children’s Hospital, direktor za bezbednost Instituta Empowered Brain, istraživač na Univerzitetu Tufts, istraživač u MIT Media Lab-u, direktor za bezbednost Boston Exponential centra u NTT DATA CORP-u, menadžer za inovacije u robotici u NextGen everis-NTT DATA-u. Jordi je diplomirao inženjering telekomunikacija (EE/CS) na La Salle - Ramon Llull Univerzitetu, Barselona (Španija).

Nnamdi Alozie

Healthcare Strategy | Innovation

Izvršni direktor u zdravstvu i menadžmentu sa preko 15 godina iskustva u strategiji, operacijama i inovacijama. Posvećen izgradnji zdravijeg, pravednijeg i efikasnog zdravstvenog sistema. Nnamdi je direktor korporativne strategije na Univerzitetu Indiana Health, investitor u kompaniji What If Ventures i član upravnog odbora Instituta Coneflower & Liberty Grove Schools.

Prof. Josep Brugada Terradellas

MD, PhD, FESC is a Cardiologist, Specialist in Biology and Sport Medicine and MBA Management in Health Services.

Carlos Rodríguez

Chief Executive Officer

Karlos Rodrigez je započeo svoju karijeru u Peugeot Grupi, pre nego što je prešao na odeljenje Nove Tehnologije kompanije Uralita, kao Projektni Menadžer. Karlos Rodrigez je takođe radio za Procter & Gamble u Ženevi, u marketing informacionom odeljenju. Bio je zadužen za predviđanje i proračun prodajnog potencijala lansiranih novih prozvoda uz implementaciju sistema validacije razvoja velikih potrošačkih brendova na tržištu. Pored toga Karlos je bio odgovoran za uvođenje i primenu onlajn sistema za upravljanje procesom inovacije na novim proizvodima. Karlos Rodrigez je partner osnivač fonda rizičnog kapitala Milk Capital u Parizu, gde je bio odgovoran za procenu investicija u tehnologije i osnivač startup kompanije Madrid Ventures. Karlos Rodrigez je trenutno član upravnog odbora i izvršni direktor CogniFit-a. G. Rodrigez je dobio zvanje Mastera Industrijskog Inženjeringa na Politehničkom Univerzitetu Carlos III u Madridu, i Grande Ecole INSA-e u Lionu, Francuska.

Tommy Sagroun

Chief Financial Officer

Tommy Sagroun započeo svoju karijeru u oblasti za konsalting i bankarstvu u Parizu, Francuska. Proveo je nekoliko godina u Deloitte-u gde je radio u M&A, na reviziji za listirane i ne-listirane kompanije u različitim sektorima. Zahvaljujući njegovom znanju iz oblasti za konsalting i znanju iz informacionih tehnologija, razvio je softver za reviziju za Deloitte France. Tommy iz Pariza ide za Njujork, u ogranak Barclays gde je bio zadužen za razvoj poslovanja u biotehnologiji i industriji softvera. Tommy se zatim pridržuje CogniFit-u kao direktor proizvodnje maja 2010. godine, a zatim preuzima ulogu generalnog izvršnog direktora januara 2014. godine. Zatim aprila 2021. nije više na toj funkciji, ali ostaje aktivan u kompaniji kao finansijski direktor koji nadgleda sve finansijske aspekte kompanije i strateška partnerstva. Tommy Sagroun je stekao master u računovodstvu i finansijama na Univerzitetu u Parizu, Francuska.

Ignacio Sánchez

Chief Operations Officer

Marcos Val

Chief Business Officer

Jon Andoni Duñabeitia

Chief Scientific Officer

Pedro Gutiérrez

Chief Technology Officer

Curtis Ashford

Chief Marketing Officer

Martín San Fabián

Head of IT & Security

Daniel Olivares

Head of Web Architecture

Jo Montero

Art & Design Director

María Alejandra Salazar

Head of Marketing

Víctor Pérez

Head of Data Analytics

Javier Díaz

Quality Assurance Manager

Beatriz Rodríguez

Head of Games Art

David Asensio

Head of Neuroscience Research

Anna Inozemtceva

Public Relations Director

Blanca Fuertes

Head of Customer Success

Lukas Häring

Head of AI

Daniel Rabasco

Product Manager

Manuel Blanco

Head of Neuroscience Development

Prof. Dr. Shlomo Breznitz

Professor of psychology and former president of the University of Haifa

Dr. Evelyn Shatil

Chief Scientific Officer

Prof. Dr. Rocío Fernández-Ballesteros

Universidad Autónoma de Madrid | UAM · Biological and Health Psychology

Prof. Josep Brugada Terradellas

MD, PhD, FESC is a Cardiologist, Specialist in Biology and Sport Medicine and MBA Management in Health Services.

Prof. Dr. Henri Cohen

University of Québec at Montréal | Editor in Chief of Brain and Cognition

Prof. Dr. Thomas Lachmann

TU Kaiserslautern

Prof. Dr. Jason Rothman

UiT The Arctic University of Norway

Prof. Dr. Margaret Gillon Dowens

University of Nottingham

Prof. Dr. Christos Pliatsikas

University of Reading

Prof. Dr. Pilar Ferré

Universitat Rovira i Virgili

Prof. Dr. José Antonio Hinojosa

Universidad Complutense de Madrid

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu