O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

corporativelanding_LANDING-SAVE_THE_FROG_00_social_picture
  • Igraj onlajn igricu "Veseli Skakač" i poboljšaj svoje kognitivne veštine

  • Uživaj uz ovu igricu za trening uma.

  • Igranje ove igrice stimuliše brzinu reakcije.

Započni Sada

Igrica za mozak "Veseli Skakač": Šta je?

Veseli Skakač je sjajan način da trenirate veštine brzine reakcije, procenjivanje i inhibiciju. Cilj igre je da dosegnete oblak muva tako što skačete, a istovremeno morate da izbegavate prepreke.

Ova igra je dizajnirana da stimuliše veštinu brzine reakcije i to tako što žaba mora brzo da skače preko kamenja. To je igra koja se prilagođava nivou korisnika, a pogodna je za korisnike od 7 godina i starije. Zato je igrica Veseli Skakač savršen izbor za sve one koji žele da stimulišu um i poboljšaju kognitivne veštine.

Igrice za um kao što je to CogniFit-ova igrica Veseli Skakač nam omogućavaju da treniramo sposobnosti procenjivanja i da stimulišemo kognitivne sposobnosti putem neuroplastičnosti.

Cilj ove igre je stići do oblaka muva skakanjem sa stena.

Kako igrca postaje teža, moraćete da izbegavate više prepreka.

Morate da pokušate da trčite što brže možete i da odlučite da li je potrebno da skočite više kada je prepreka veća.

Zbog čega je igrica "Veseli Skakač" tako popularna?

Igrice poput igrice Veseli Skakač zahtevaju od junaka da skače. Prva igrica u kojoj je skakanje bilo glavni cilj bila je Donkey Kong iz 1981. godine. Ideja je da korisnik uživa u igri i da se vremenom poboljšava njegova brzina reakcije na različite stimuluse.

Stvaraoci CogniFit-a su nakon proučavanja nekoliko igrica razvili igricu Veseli Skakač kao alat za trening, a prisutni su elementi brzine, dvostruki skokovi i prepreke, tako da se vaše kognitivne veštine neprestano testiraju.

Kako igrica za mozak "Veseli Skakač" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Trening uz igricu za mozak "Veseli Skakač" stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija.

Konstantno stimulisanje veština pomaže u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih mreža i poboljšanju kognitivnih funkcija. Igrica "Veseli Skakač" pomaže u stimulaciji inhibicije i procenjivanja.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne treniram kognitivne sposobnosti?

Naš mozak je programiran da čuva svoje neurone i resurse, tako da on automatski eliminiše neuronske veze koje ne koristi često. Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Ako ne treniramo i ne koristimo datu kognitivnu veštinu, može nam biti teže da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu