O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_LANDING-PENGUIN_MAZE_social_picture
  • Igraj onlajn igricu "Pingvin Istražuje" i poboljšaj svoje kognitivne veštine

  • Uživaj uz ovu igricu za trening uma

  • Igranje ove igrice stimuliše percepciju okoline

Započni Sada

Igrica za mozak "Pingvin Istražuje": Šta je?

"Pingvin Istražuje" je odličan način za poboljšanje sposobnosti planiranja, percepcije okoline i inhibicije. Cilj igrice je pomerati pingvina i očistiti sneg, dok istovremeno izbegavamo prepreke.

Ova igrica je osmišljena za stimulaciju i poboljšanje percepcije okoline. Pogodna je za korisnike svih uzrasta, a dizajneri su se pobrinuli da igrica bude primamljiva i za decu od 7 godina i za starije. Pingvin Istraživač je odlična igrica za stimulaciju uma i poboljšanje kognitivnih sposobnosti.

Igrice za um kao što je to CogniFit-ova igrica Pingvin Istražuje nam omogućavaju da treniramo sposobnosti planiranja i da stimulišemo kognitivne sposobnosti putem neuroplastičnosti.

Glavni cilj je da pingvin u potpunosti očisti sav sneg sa mape, što je brže moguće, tako što pomerate pingvina, dok istovremeno izbegavate prepreke.

Na težim nivoima mapa je složenija i teža, a takođe je bitno i vreme.

Pokušajte da isplanirate poteze što brže možete da biste očistili sneg sa cele mape.

Zbog čega je igrica "Pingvin Istražuje" tako popularna?

Igrica Pingvin Istražuje se zasniva na igrama za rešavanje problema, tačnije, zagonetkama. Ove igre se javljaju 1980-ih, a od osobe koja igra igricu se tražilo da istraži lavirint tokom ograničenog vremena, dok beži od čudovišta ili izbegava prepreke.

CogniFit-ovi dizajneri su odlučili da naprave igricu koja se bazira na ovim igricama iz 80-ih u kojima korisnik trenira istu veštinu kao i u originalnim igricama. Ta veština je percepcija okoline, ali takođe treniraju i inhibiciju i planiranje kada traže od korisnika da očisti sneg sa mape.

Kako igrica za mozak "Pingvin Istražuje" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Trening uz igricu za mozak "Pingvin Istražuje" stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija.

Konstantno stimulisanje veština pomaže u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih mreža i poboljšanju kognitivnih funkcija. Igrica "Pingvin Istražuje" pomaže u stimulaciji percepcije okoline i planiranja.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Naš mozak je programiran da čuva svoje neurone i resurse, tako da on automatski eliminiše neuronske veze koje ne koristi često. Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu