O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Revolucionarna Procena Uključena u Vaš Mentalni Trening i Mentalne Vežbe

Revolucionarna Procena Uključena u Vaš Mentalni Trening i Mentalne Vežbe

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače

Mentalni trening je važan deo Vašeg mentalnog zdravlja. Redovno treniranje Vašeg uma Vam pomaže da vežbate svoju kogniciju i različite kognitivne veštine koje koristite u svakodnevnom životu.

CogniFit je razvio niz različitih vežbi treninga koje su posebno stvorene za procenu i trening Vašeg uma. Uz upotrebu najnovijih otkrića u neuronauci, uspešnost CogniFit-ovog programa je potvrđena od strane nezavisnih istraživača i objavljenih studija kao efektivan način mentalnog treninga.

Tokom vremena, naše kognitivne veštine kao što su memorija i vizuelno motorna koordinacija teže opadanju. Važno je održavati te kognitivne veštine u top formi kako bismo ostali oštroumni i uživali u svakodnevnom životu i iskustvima. trening i fitnes mozga su važan deo zdravog načina života jer koristimo veliki broj kognitivnih veština svakodnevno. Na primer, jaka memorija je ključni element za produktivan i ugodan način života. Mentalni trening Vam može pomoći da poboljšate svoju memoriju.

Danas, ljudi shvataju potrebu za održavanjem mozga zdravim i u formi na sličan način kao što je to potrebno našem telu. Redovnim treniranjem uz CogniFit, bolje ćete razumeti svoje kognitivno zdravlje i dobićete oruđe i smernice za treniranje svojih kognitivnih veština koje su Vam najpotrebnije.

Čim budete završili sa svojom procenom, CogniFit Vam pruža pouzdane podatke o Vašoj kognitivnoj snazi. Naša patentirana tehnologija će zatim stvoriti personalizovani režim treninga koji odgovara Vašim potrebama. Imaćete više informacija o svojim kognitivnim veštinama i naučićete kako da ih poboljšate uz prilagođene mentalne vežbe i mentalni trening. Takođe možete da odlučite kakvu vrstu treninga biste voleli da imate i koje kognitivne veštine biste voleli da vežbate.

Sve vežbe mentalnog treninga su dostupne onlajn tako da možete započeti svoj mentalni trening lako i kad god to budete želeli. Vežbe za mozak su zabavne i lake. Započnite sa svojom procenom i treniranjem kognitivnih veština danas i poboljšajte svoje zdravlje i celokupno zdravstveno stanje!

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu