O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Igrajte šah na mreži

Igrajte šah na mreži

Koji je vaš nivo šahovske veštine?

  • Novo u šahu
  • Početnik
  • Srednji
  • Napredni
Prijavi se Prijavljivanje Igrajte kao gost Igrajte kao gost Igrajte kao gost Igrajte kao gost

Igrajte šah na mreži

Učite, igrajte i napredujte u šahu!

Otključajte moć svog uma pomoću CogniFit šahovske platforme, gde se vanvremenska strateška igra susreće sa najsavremenijim kognitivnim treningom.

Dizajniran je za sve - od početnika željnih da nauče šah do iskusnih igrača koji žele da izoštre svoje strategije. Sa našim personalizovanim programima obuke za šah, možete poboljšati svoje kognitivne veštine dok se prepuštate zabavi i izazovu šaha.

Igraj sada

Zašto CogniFit šah?

CogniFit šahovska platforma se ističe ne samo po svojoj sposobnosti da spoji klasičnu stratešku igru sa inovativnim kognitivnim treningom, već i po svojoj posvećenosti da šah učini dostupnim i korisnim za igrače svih uzrasta i nivoa veština. Igrajući šah na mreži, korisnici kreću na putovanje koje se proteže daleko izvan table za igru, uranjajući duboko u kognitivno poboljšanje i strateško majstorstvo.

  • Besplatan šah za sve uzraste Uronite u šah uz naše besplatne onlajn igre. Bilo da ste dete ili odrasla osoba, nikada nije prerano da počnete da igrate šah i iskoristite njegove kognitivne prednosti.
  • Personalizovani trening šaha U CogniFit razumemo da je svaki um jedinstven. Naša adaptivna tehnologija procenjuje vaše kognitivne sposobnosti i u skladu sa tim prilagođava vaš trening šaha, obezbeđujući da se razvijate pravim tempom.
  • Postanite bolji u igranju šaha Naša platforma se fokusira na to da vas nauči pravilima šaha i razvije kritičko razmišljanje i veštine strateškog planiranja koje čine sjajnog igrača. Uz savete i strategije koje ćete pružati tokom vašeg putovanja, videćete primetna poboljšanja u igri.
  • Razvijte šahovske strategije Naučite nijanse šaha uz detaljne tutorijale i vođenu igru. Od početnih poteza do strategija za kraj igre, CogniFit vam pomaže da napravite robusnu šahovsku svesku prilagođenu vašim veštinama koje se razvijaju.
  • Igrajte šah na mreži protiv računara ili prijatelja Povežite se sa igračima širom sveta ili izazovite našu veštačku inteligenciju na meč. Naša onlajn platforma pruža besprekorno iskustvo za igranje i učenje šaha bilo kada i bilo gde.

Proširivanje šahovskih veština i kognitivnih sposobnosti

Šah je poznat po svojoj složenosti i dubini, nudeći igračima beskrajne mogućnosti za unapređenje veština i kognitivni razvoj. Igra na mreži, posebno sa platformom CogniFit, donosi ove mogućnosti direktno na dohvat ruke korisnika. Naglasak platforme na personalizovanom treningu osigurava da svaka sesija nije samo igra već prilagođena kognitivna vežba. Ovaj prilagođeni pristup pomaže postepenom unapređenju kritičnih kognitivnih funkcija, kao što su sposobnosti rešavanja problema, zadržavanje pamćenja i kapacitet za izradu strategije i planiranja.

Igraj sada

Korišćenje tehnologije za personalizovano učenje

CogniFit-ova upotreba adaptivne tehnologije menja igru u onlajn šahu. Platforma dinamički prilagođava težinu i fokus treninga analizirajući performanse igrača. Ovo osigurava da svaka igra izazove igrača na odgovarajući način, promovišući kognitivni rast, a da ga ne preplavi. Ova pažljiva ravnoteža čini CogniFit ne samo platformom za igre već i ličnim kognitivnim trenerom. Detaljne povratne informacije i praćenje napretka dodatno obogaćuju iskustvo učenja, omogućavajući igračima da vide svoj rast tokom vremena i identifikuju oblasti za poboljšanje.

Igraj sada

Izgradnja zajednice šahovskih entuzijasta

Još jedna značajna prednost igranja šaha na mreži sa CogniFit je osećaj zajednice koji neguje. Igrači nisu izolovani; oni su deo globalne mreže šahovskih entuzijasta. Ovaj aspekt zajednice uvodi društvenu dimenziju u igru, omogućavajući igračima da uče jedni od drugih, dele strategije, pa čak i da učestvuju u prijateljskom takmičenju. Sposobnost platforme da poveže igrače na različitim nivoima veština i geografskim lokacijama je svedočanstvo univerzalne privlačnosti šaha i ujedinjujuće moći tehnologije.

Spremni da krenete na svoje šahovsko putovanje i unapredite svoje kognitivne veštine? CogniFit-ova platforma za šah je vaša destinacija za učenje, igranje i rast. Igrajte šah na mreži, učite besplatno i gledajte kako se vaše veštine dižu do novih visina. Uz CogniFit , ne igrate samo šah, već otključavate puni potencijal svog mozga.

Igraj sada

Unapređenje svakodnevnog života kroz šah

Prednosti igranja šaha šire se i izvan same igre. Pokazalo se da redovno bavljenje šahom poboljšava kognitivne funkcije ključne u svakodnevnom životu. Veštine stečene na šahovskoj tabli, kao što su predviđanje, strpljenje i analitičko razmišljanje, imaju praktičnu primenu u rešavanju problema, donošenju odluka i planiranju u različitim scenarijima iz stvarnog sveta. CogniFit-ova platforma za šah pojačava ove prednosti tako što osigurava da je aspekt kognitivnog treninga u igri ispred i u centru, čineći šah ne samo razbibrigom već oblikom mentalne vežbe.

Platforma za kontinuirani rast

CogniFit-ova platforma za šah je više od mesta za igranje šaha; to je sveobuhvatan ekosistem za kognitivni razvoj i strateško ovladavanje. Njegovi personalizovani programi obuke, prilagodljiva tehnologija i globalna zajednica nude jedinstveno okruženje za igrače da uče, igraju i ističu se u šahu. Bez obzira da li želite da izoštrite svoj um, poboljšate svoje šahovske veštine ili uživate u igri, CogniFit pruža sve alate i resurse neophodne za ispunjenje i obogaćivanje šahovskog iskustva.

Krenite na svoje šahovsko putovanje uz CogniFit danas i otključajte svoj potencijal na šahovskoj tabli i van nje. Dok ulazite u onlajn šah, ne samo da pomerate figure na tabli, već gradite oštriji, agilniji um sposoban za strateško razmišljanje i rešavanje problema. Sa svakom partijom, postajete bolji šahista i poboljšavate svoje kognitivne sposobnosti za prosperitetniji i ispunjeniji život.

Započnite danas i vidite gde vas CogniFit personalizovani trening šaha može odvesti!

Igraj sada

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu