O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

<span>Partnerstva</span>

Kontaktirajte nas

Naša tehnologija pod vašim brendom

Postanite CogniFit partner i u radu sa klijentima možete koristiti našu tehnologiju za mentalno zdravlje

Započni sada

Bliska saradnja sa kompanijama u različitim oblastima, sa farmaceutskom, sportskom, obrazovnom, državnom i zdravstvenom industrijom.

Prikaz partnerskih integracija

27 Partneri/a · 920,827 Корисници

Neuriva

Reckitt Benckiser se udružio sa CogniFit-om kako bi kreirao digitalni ekosistem za teretanu za mozak za novi brend Neuriva

Connect Hearing

Digitalna pomoć za gubitak sluha

Codes Rousseau

Vožnja ka kognitivnom zdravlju

Carroll School

Pružanje podrške za ciljanu kognitivnu intervenciju Carroll škole, personalizovani, kompjuterski baziran program obuke koji ima za cilj unapređenje specifičnih kognitivnih sposobnosti i njihovih povezanih moždanih funkcija.

Playwing

CogniFit API pomaže Plaivingu da proširi svoj osnovni poslovni model, uvodeći novi tržišni segment u tehnologiju treninga mozga

La Prairie

CogniFit predstavlja inovativnu aplikaciju za La Prairie: Gde se lepota susreće sa kognitivnim sjajem

Muhdo

Muhdo Health and CogniFit – spajanje vrhunske epigenetske nauke sa AI tehnologijom za optimalno blagostanje

Imamo još mnogo primera kompanija koje nude integrisani CogniFit kao Vhite Label rešenje u svojim digitalnim ponudama za svoje klijente ili zaposlene.

Pogledajte još primera

CogniFit-ova Rešenja za Kompanije

Da li mislite da možete da ponudite svojim klijentima ili zaposlenima digitalno rešenje za mentalno zdravlje? Možemo da postanemo vaš partner i pomognemo vašoj kompaniji da kreira ili integriše u trenutni sistem digitalna rešenja za zdravlje mozga. To smo i ranije radili za velike kompanije sa proizvodima poput Kognitivnog Treninga za Multipla Sklerozu, video igricama, auto-školama, procenama za pilote, vitaminima i ishranom.

Započni sada

Napravite Sopstveno DIGITALNO Rešenje za Zdrav Život

Integrišite CogniFit-ovu tehnologiju u sopstvenu veb-stranicu ili aplikaciju za digitalno zdravstveno rešenje. Imamo dugogodišnje iskustvo integracije naših rešenja u klinike, škole, zdravstvene kompanije, osiguranja, sportske platforme, vojne sisteme, proizvodne pogone i uslužne sektore kako bismo nadgledali kognitivno zdravlje korisnika i pomogli im da poboljšaju odgovarajuće veštine.

Fokusirana Pažnja

630

Vizuelna Percepcija

502

Podeljena Pažnja

390

Brzina Reakcije

298

Preusmeravanje Pažnje

239

Radna Memorija

218

+ Dodaj učesnike

P1participant001

P2participant002

P3participant003

P4participant004

P5participant005

Kognitivne Oblasti

320

Pažnja

200

Memorija

256

Rasuđivanje

410

Koordinacija

410

Percepcija

Kognitivni Napredak

Sigurnost i privatnost podataka

CogniFit posluje u skladu sa najvišim standardima bezbednosti i privatnosti (PCI, HIPAA, GDPR, CCPA) ličnih podataka. Sva okruženja su hostirana u AWS zaštićenom privatnom virtuelnom oblaku i svi naši podaci i serverska komunikacija su šifrovani.

Započni sada

API

Unapredite aplikaciju. Povežite se sa našim API-jem

U bilo koje vreme, bilo gde

Kognitivna stimulacija, koja se postiže putem vežbi za mozak i igrica za mozak, je dostupna sa svakog uređeja i Vama na dohvatu ruke.

App StoreApp Store Play StorePlay Store

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu