O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Dobro došli,
Samo odgovorite na sledeća pitanja da biste počeli.

Kako se zovete?

Koja je Vaša kontakt informacija?

Koja je Vaša kompanija?

Koja je adresa Vaše kompanije?

Hvala Vam na Vašem interesovanju za CogniFit!
Jedan od naših zastupnika će Vas kontaktirati uskoro.

Učenje zasnovano na mozgu: jačanje kognitivnih veština u obrazovanju

Alati za neuropsihološku procenu, stimulaciju i kognitivni trening za vaše učenike

Pridruži se

Naučni Video

Kognitivne procene za testiranje veština i potencijala za učenje

CogniFit Školska Platforma. Tehnologija dizajnirana za škole i profesionalce koji su zainteresovani za probleme u razvoju i za ispitivanje moždanih funkcija i kognitivnog razvoja tokom detinjstva i adolescencije.

Sve naše programe treninga koriste različite grupe stanovništva, škole i univerziteti širom sveta.

Student #231

Paul Perkins

DaVinci High School

star/a 12 godina | Desnoruk

ADHD

DaVinci High School

Studenti: 357

Proračun

Logika

Pisanje

Čitanje

Radna Memorija

565

Imenovanje

411

Vizuelna Percepcija

355

Vizuelna Kratkoročna Memorija

392

Brzina Obrade Podataka

450

Fokusirana Pažnja

298

Koncentracija
Kognitivni Trening
Kognitivne funkcije
Fokusirana Pažnja
Percepcija Okoline
Vizuelno Skeniranje
Pošalji ovu sesiju treninga za Paul Perkins
Snage
Prirodne Nauke
Jezik i Književnost
Umetnost

Edukativna platforma za trening uma, kognitivna stimulacija za škole

Ova platforma za profesore za mentalni trening je profesionalni instrument stvoren od strane stručnjaka u oblasti dečije neuropsihologije, koja može pomoći učiteljima bez treninga u pedagogiji da analiziraju razvojne procese deteta i detetovu sposobnost učenja. CogniFit platforma za profesore je dizajnirana da pomogne učiteljima u sledećim oblastima:

  • Razvijanje potencijala svakog deteta: Obogaćivanje znanja o procesima povezanim sa učenjem i neurološkim razvojem.
  • Primena metodoloških poboljšanja: Uključivanje programa u proces obrazovanja, kako bi se ostvarila poboljšanja u učenju i kreirale strategije učenja. Obogaćivanje obrazovnog programa.
  • Prevencija kod lošeg školskog uspeha: Otkrivanje kognitivnih slabosti koje mogu uticati na detetov uspeh u školi i kako se na pravi način boriti sa problemom.

Razvoj izvršnih funkcija dovodi do značajnog poboljšanja akademskog učinka

Naučne studije su pokazale da CogniFit-ov gamifikovani kognitivni trening za decu i adolescente poboljšava izvršne funkcije, a efekti se prevode u značajno poboljšanje akademskog učinka kod predmeta sa jakom komponentom pažnje i pamćenja (jezik i književnost, prirodne nauke i društvene nauke). Napredak iz predmeta Jezik i književnost nakon osmonedeljne obuke bio je 4,3% u odnosu na početnu ocenu. U slučaju prirodnih nauka, poboljšanje je bilo 6,1%. A u slučaju društvenih nauka, poboljšanje je bilo 5,3%.

Fokusirana Pažnja

630

Vizuelna Percepcija

502

Podeljena Pažnja

390

Brzina Reakcije

298

Preusmeravanje Pažnje

239

Radna Memorija

218

Detaljan izveštaj. Objašnjenje i uticaj na akademski uspeh.

Podaci prikupljeni tokom kognitivne procene će biti predstavljeni u vidu detaljnog izveštaja. CogniFit platforma prikazuje grafikone i slike i upoređuje prikupljene podatke sa ostalim podacima.

Kroz izveštaj ćete moći da vidite objašnjenje vezano za različite kognitivne veštine i njihov uticaj na akademski uspeh učenika. Takođe ćete biti u mogućnosti da vidite kako motivacija utiče na učenje.

CogniFit pomaže u transformaciji obrazovanja: čujte iz škole Carroll

Istražite izvanredno putovanje Kerol škole i dubok uticaj kognitivne ciljane kognitivne intervencije na obrazovanje. U ovom videu svedočenja, svedočite iz prve ruke kako su CogniFit-ova najsavremenija rešenja za kognitivni trening pomogla učenicima u školi Kerol da uče, rastu i uspeju. Otkrijte prilagođene programe, personalizovanu podršku i merljive rezultate koji su CogniFit učinili sastavnim delom akademske izvrsnosti Carroll škole.

Digitalni Set Kognitivnih Testova

Ako želimo da naši učenici iskoriste svoj maksimalni potencijal, bitno je znati koje su to kognitivne veštine njihova jača, a koje njihova slabija strana i šta predstavljaju ove razlike za njihov akademski uspeh. Ukoliko znamo kom detetu je potrebno više vremena za rešavanje zadatka iz matematike, ili kom je detetu potrebno više vremena da pročita uputstva, to će mu pomoći ne samo u učenju, već će se ono osećati bolje u školi i imaće više samopouzdanja.

Procesi i alati neuropsihološke procene za mentalni trening:

Ova platforma CogniFit-a za profesore se sastoji od seta neuropsiholoških testova i standardizovanih alata koji omogućavaju stručnjacima da procene i precizno izmere izvršne funkcije i kognitivne veštine učenika*. Ovi zadaci koriste jednostavne vežbe koje se mogu odraditi sa bilo kog računara, što pomaže učeniku da stvori vezu između rezultata i uspeha u školi, školskih predmeta, uspešnosti, vladanja i motivacije.

Otkrivanje kognitivnih funkcija koje predstavljaju jače i slabije strane učenika, je od velike važnosti za razumevanje i poboljšanje uspeha učenika u školi, kao i za razvijanje strategija učenja.

Svi alati neuropsihološke procene koje možete videti na CogniFit platformi su standardizovani i validni za učenike starije od 6 godina.


Kognitivni Test za Razumevanje Pročitanog Teksta Kognitivni Test za Koncentraciju Kognitivni Test za Koordinaciju Kompletna Neuropsihološka Procena Kognitivni Test za Vožnju Kognitivni Test za Pamćenje Kognitivni Test za Percepciju Kognitivni Test za Rasuđivanje Kognitivni Test za Škole

Digitalni Programi za Kognitivni Trening

CogniFit za Škole takođe nudi personalizovani program treninga mozga za svakog učenika, koji je dizajniran tako da stimuliše neuronske veze i kognitivne veštine tamo gde je to najviše potrebno.

CogniFit-ov edukativni program za mentalni trening koristi najnovija otkrića u neuropsihologiji i kognitivne studije i od njih stvara alat za nastavnike koji je efikasan, zanimljiv i lak za upotrebu.

Kognitivna stimulacija i/ili mentalni trening za učenike:

Edukativna platforma CogniFit-a se bazira na naučno potvrđenoj tehnologiji koja je usmerena na kognitivni trening učenika. Ovo edukativno sredstvo za kognitivni trening je vrlo lako za upotrebu i zabavno za učenike.

Ova edukativna tehnologija se sastoji od više različitih vežbi i zabavnih igrica. To je sredstvo koje omogućava nastavniku da omogući učenicima da obavljaju kognitivni trening.

CogniFit je postao lider u treningu kognitivnih funkcija, a vežbe su prilagođene jedinstvenim kognitivnim karakteristikama svakog učenika. To je personalizovan, zabavan i efikasan način treninga mozga koji omogućava učiteljima i nastavnicima da treniraju izvršne funkcije i druge kognitivne oblasti povezane sa učenjem.

Svi alati za trening uma i kogniciju u okviru edukativne platforme CogniFit-a su standardizovani i prikladni za učenike starije od 6 godina.

Zašto je toliko važno za našu decu da treniraju svoj mozak? Treniranje i održavanje osnovnih moždanih funkcija aktivnim može pomoći deci da poboljšaju svoje kognitivne veštine i da unaprede svoju sposobnost učenja.

Naš mozak je fleksibilan, što znači da imamo priliku da poboljšamo, oblikujemo, ojačamo i ponovo izgradimo neuronske veze i moždane strukture kod učenika i da im pomognemo u učenju.


Trening za Kognitivnu Stimulaciju za Starije od 65 Razumevanje Pročitanog Teksta Kognitivna Stimulacija Pažnja i Koncentracija Kognitivna Stimulacija Koordinacija Kognitivna Stimulacija Opšta Kognitivna Stimulacija Vožnja Kognitivna Stimulacija Pamćenje Kognitivna Stimulacija Percepcija Kognitivna Stimulacija Rasuđivanje i Izvršne Funkcije Kognitivna Stimulacija

U bilo koje vreme, bilo gde

Kognitivna stimulacija, koja se postiže putem vežbi za mozak i igrica za mozak, je dostupna sa svakog uređeja i Vama na dohvatu ruke.

App StoreApp Store Play StorePlay Store

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu