O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_LANDING-COLOR_RUSH_00_social_picture
  • Igraj igricu "Color Rush" onlajn i poboljšaj svoje kognitivne sposobnosti.

  • Zabavite se uz ovaj trening.

  • Stimulišite veštinu dopunjavanje uz ovu igricu.

Započni Sada

Igrica za Mozak "Color Rush": Šta je?

Color Rush je onlajn igrica za trening mozga inspirisana arkadnim igricama, a može da poboljša vaše kognitivne veštine među kojima su dopunjavanje, brzina reakcije, preusmeravanje i procenjivanje. Glavni cilj je da vozite vozilo kroz trkačku stazu što je brže moguće i da prikupite što više energetskih loptica iste boje kao vozilo, ali pritom morate da pripazite na različite prepreke koje se mogu pojaviti. Igrica će postajati sve teža kako igrač bude napredovao kroz različite nivoe, i istovremeno će zahtevati sve više kognitivnih resursa.

Ova igra je dizajnirana da stimuliše naše veštine dopunjavanja. Pogodna je za sve uzraste, a dizajn ga čini posebno privlačnim za decu od 7 godina i za starije. Color Rush je savršena igrica za stimulisanje uma i jačanje kognitivnih sposobnosti.

Igrice za um, poput CogniFit-ove Color Rush, omogućavaju trening sposobnosti kao što su brzina reakcije i preusmeravanje, i pomažu u stimulaciji kognitivnih sposobnosti putem neuroplastičnosti.

Cilj igrice je da vozite što brže možete.

Kako budete prelazili na više nivoe, mapa postaje teža i prepreke se češće javljaju.

Pokušajte da uhvatite bonus loptice iste boje kao vozilo.

Zbog čega je igrica Color Rush tako popularna?

Igrica Color Rush se bazira na trkačkim igricama u arkadnom stilu u kojima se od igrača traži da vozi automobil, kontroliše brzinu, skreće, da se sudara sa određenim predmetima ili zaobilazi neke prepreke.

CogniFit-ov tim neuropsihologa je polazeći od ove ideje razvio zabavnu igricu koja omogućava korisniku da uživa u igranju ove igrice, dok istovremeno i trenira svoje kognitivne veštine.

Kako igrica za mozak "Color Rush" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Trening uz igricu za mozak Color Rush stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija.

Stimulisanje ovih veština pomaže u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih mreža i poboljšanju kognitivnih funkcija. Igrica Color Rush pomaže u treniranju i poboljšanju brzine reakcije i procenjivanja.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu