O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

corporativelanding_LANDING-DIGITS-00_social_picture
  • Igrajte igricu "Cifre" onlajn i poboljšajte svoje kognitivne veštine

  • Dobijte pristup ovom naučnom alatu za kognitivni trening

  • Pružite izazov svom mozgu

Započni Sada

Igrica za Mozak "Cifre": Šta je?

Igranje igrice poput "Cifri" može biti veoma podsticajan izazov. Ova aktivnost ima za cilj poboljšanje radne memorije, vizuelnog skeniranja i brzine obrade podataka. Glavni cilj je poređati brojeve od najmanjeg do najvećeg ili obrnuto.

Ova igra ima za cilj da pomoću brojeva stimuliše vizuelno skeniranje. To je igra koja se prilagođava nivou korisnika, stoga je pogodna za sve osobe od 7 godina i starije. Ovo čini igricu "Cifre" savršenom opcijom za one koji žele da stimulišu um i poboljšaju kognitivne veštine uz pomoć matematičke igre.

Igrice za mozak poput ove igrice "Cifre" treniraju brzinu obrade podataka i stimulišu kognitivne veštine putem neuroplastičnosti.

Cilj igre je poređati brojeve po rastućem i/ili opadajućem redosledu, u skladu sa pravilima u tom trenutku, a vreme je ograničeno.

Kako igrica postaje teža, sve je više brojeva koje morate poređati.

Morate da obavite zadatak što je brže moguće, pre nego što vreme istekne, ali da ne napravite grešku jer možete da izgubite poene.

Zašto su igrice poput ove igrice "Cifre" toliko popularne?

Vrednosti u matematici su osnovne, odnosno da znamo da li je neka vrednost veća, manja ili jednaka drugoj. Iako je ovo nešto što naučimo još u detinjstvu i vrlo je lako razumeti ovaj koncept, ipak je za nas određeni izazov kada imamo nekoliko brojeva u nizu i moramo ih poređati po rastućem ili opadajućem redosledu.

Ove vrste igara su veoma zabavne, pa su zato i popularne među igračima svih uzrasta. Stvaraoci CogniFit-a su želeli da naprave onlajn verziju ovih igara, na različitim nivoima težine, a pritom je ovaj program jednostavan i lak za upotrebu.

Kako igrica za mozak "Cifre" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Trening uz igricu za mozak Cifre stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija.

Stimulisanje ovih veština pomaže u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih mreža i poboljšanju kognitivnih funkcija. Igrica Cifre pomaže u treniranju i poboljšanju planiranja i brzine obrade podataka.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Naš mozak je programiran da čuva svoje neurone i resurse, tako da on automatski eliminiše neuronske veze koje ne koristi često. Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu