O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_LANDING-SIMON_SAYS-00_social_picture
  • Igrajte igricu "Drive me crazy" onlajn i poboljšajte svoje kognitivne veštine.

  • Dobijte pristup ovom naučnom alatu za kognitivni trening.

  • Pružite izazov svom mozgu

Započni Sada

Igrica za Mozak "Drive me crazy": Šta je?

Drive me crazy je igrica za mozak koja trenira kognitivnu fleksibilnost i auditivnu percepciju. Cilj igrice je da pratite simbole, a zatim da kliknete na plave strelice po istom redosledu. Morate da ignorišete smetnje koje se javljaju.

CogniFit je stvorio ovu igricu za stimulaciju pamćenja konteksta i inhibicije. To je odlična igrica za svakog korisnika, bez obzira na njegove godine, jer se težina igre prilagođava potrebama svakog korisnika. To čini igricu Drive me crazy odličnim rešenjem za stimulaciju uma i jačanje kognitivnih sposobnosti, i to na jedan zabavan i interaktivan način.

Cilj igre je da pratite uputstva, da ignorišete smetnje, a zatim da kliknete na plave strelice istim redosledom kao što je bilo prikazano.

Kako budete napredovali u igrici, praćenje uputstava će postati teže.

Na težim nivoima, moraćete da ponovite uputstva ali u obrnutom redosledu u odnosu na redosled koji vam je prikazan.

Zašto je igrica za mozak "Drive me crazy" toliko popularna?

Drive me crazy je igra za vežbanje pamćenja koja nastoji da aktivira kognitivnu fleksibilnost putem neočekivanih promena u igri. Ova vrsta vežbi za mentalnu stimulaciju može istovremeno da stimuliše različite veštine.

Postoji mnogo različitih varijanti igrice kao što je to igrica Drive me crazy, a CogniFit je stvorio igru koja istovremeno stimuliše različite kognitivne sposobnosti na jedan vrlo zabavan način.

Kako igrica za mozak "Drive me crazy" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Igranje igrica kao što je igrica Drive me crazy CogniFit-a stimuliše neuronsku mrežu po određenom šablonu. Ponavljanje tog šablona i konstantan trening, mogu da pomognu u stvaranju novih sinapsi, a neuronske veze i kognitivne funkcije se obnavljaju.

Igrica Drive me crazy pomaže u treniranju planiranja i vizuelne memorije. Stimulacija ovih sposobnosti može da pomogne u stvaranju novih sinapsi, a neuronske mreže se mogu menjati i poboljšati kognitivne funkcije.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Mozak funkcioniše na način na koji štedi resurse, i uništava veze koje se ne koriste. Dakle ako ne koristimo određenu kognitivnu sposobnost, mozak prestaje da šalje resurse za aktiviranje neurona i zato ona postaje sve slabija i slabija. Zbog toga nam je sve teže da koristimo tu kognitivnu sposobnost i sve smo manje uspešni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu