O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_LANDING-CANDY_LINE_UP-00_social_picture
  • Igrajte igricu "Ređanje Slatkiša" onlajn i poboljšajte svoje kognitivne veštine

  • Dobijte pristup ovom alatu za kognitivni trening

  • Pružite izazov svom mozgu

Započni Sada

Igrica za Mozak "Ređanje Slatkiša": Šta je?

Igrica Ređanje Slatkiša pomaže u treniranju i poboljšanju planiranja, radne memorije i dopunjavanja. Cilj igre je napuniti vaze istom vrstom slatkiša. Preko jednog slatkiša možete da postavite samo istu vrstu tog slatkiša. Na prvi pogled izgleda lako, ali kako budete napredovali nivoi će biti teži i biće vam postavljena ograničenja na određene vaze što otežava igranje igrice.

CogniFit je dizajnirao ovu igricu za stimulisanje radne memorije i dopunjavanja korisnika. Igrica Ređanje Slatkiša je savršena opcija za stimulisanje uma i pomaže u jačanju kognitivnih sposobnosti na jedan zabavan i interaktivan način. Prikladna je za bilo koga bilo kog uzrasta, jer se težina igrice prilagođava potrebama svakog korisnika.

Igrice za um, poput CogniFit-ove igrice Ređanje Slatkiša, omogućavaju trening sposobnosti planiranja i pomažu u stimulaciji kognitivnih sposobnosti putem neuroplastičnosti.

Cilj igre je napuniti vaze istom vrstom slatkiša. Preko jednog slatkiša možete da postavite samo slatkiš iste boje i vrste.

Kako budete napredovali kroz igricu, pojaviće se i poklopci zbog kojih slatkiši ne mogu da se ubace u vazu.

Pored toga, testiraćemo vaše planiranje i preusmeravanje tako što će vam biti zabranjeno da stavite određenu vrstu slatkiša u određenu vazu.

Zbog čega je igrica "Ređanje Slatkiša" tako popularna?

Ređanje Slatkiša je igrica tipa puzzle gde korisnik mora strateški da planira svoje poteze. Puzzle (slagalice) se javljaju još u 18. veku. Ređanje Slatkiša je strateška igra u kojoj morate paziti na boje i vrstu slatkiša i na osnovu toga donositi odluke. CogniFit je ovu igricu učinio još zabavnijom tako što je uveo ograničenja i prepreke.

Kako igrica za mozak "Ređanje Slatkiša" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Trening uz igricu za mozak Ređanje Slatkiša stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija.

Igrica Ređanje Slatkiša pomaže u treniranju i poboljšanju planiranja, radne memorije i dopunjavanja. Stimulisanje ovih veština pomaže u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih mreža i poboljšanju kognitivnih funkcija.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne treniram svoje kognitivne veštine?

Naš mozak je programiran da čuva svoje neurone i resurse, tako da on automatski eliminiše neuronske veze koje ne koristi često. Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu