O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_LANDING-FIND_THE_PUP_00_social_picture
  • Igrajte igricu "Pronađi Svog Ljubimca" onlajn i poboljšajte svoje kognitivne veštine

  • Zabavite se uz ovu igricu za trening kognicije.

  • Stimulišite svoj mozak tako što koristite svoje čulo sluha da biste pronašli ljubimca.

Započni Sada

Igrica za Mozak "Pronađi Svog Ljubimca": Šta je?

Igranje igrica za kognitivni trening, kao što je to igrica Pronađi Svog Ljubimca može biti veoma stimulativno i izazovno. Pronađi Svog Ljubimca je jedna od najkompletnijih CogniFit-ovih igara koja nastoji da trenira auditivnu percepciju, percepciju okoline, inhibiciju, vizuelno skeniranje i fokusiranje pažnje. Cilj je pratiti zvuk koji ljubimac proizvodi dok ga ne pronađete.

Ova igra je dizajnirana sa ciljem da stimuliše našu auditivnu percepciju, jer zvuk kućnog ljubimca se menja ako mu se približite ili udaljite. To je zabavna igra koja se prilagođava profilu korisnika. Zato je igrica Pronađi Svog Ljubimca savršen izbor za ljude, decu i odrasle, koji žele da stimulišu svoj um i da poboljšaju kognitivne veštine.

Igrica za kognitivni trening CogniFit-a, kao što je to igrica Pronađi Svog Ljubimca nam pomaže da treniramo inhibiciju i da stimulišemo kognitivne veštine putem neuroplastičnosti.

Cilj igre je pratiti zvuk kako biste pronašli skrivenog ljubimca.

Kako igrica postaje teža, biće teže razaznati zvuk.

Morate detaljno da pretražite mapu, jer se vaš ljubimac možda krije baš tamo gde najmanje to očekujete.

Zbog čega su igrice kao što je Pronađi Svog Ljubimca tako popularne?

Igre poput Pronađi Svog Ljubimca su igrice po ugledu na klasične igrice sa skrivenim predmetima. Igre sa skrivenim predmetima postoje već nekoliko godina. U početku ove igrice se nisu igrale na kompjuteru ili drugim uređajima. Ilustratori su stvarali ove igre i mogle su se naći u knjigama, časopisima i novinama, a ljudi su njima bili oduševljeni. Kasnije su prilagođene digitalnim uređajima i 1999. je izašla igrica I-Spy Spooky Mansion, Scholastic-a.

Neuropsiholozi iz CogniFit-a su želeli da iskoriste ove igre sa skrivenim predmetima i da ih prilagode treningu auditivne percepcije. Želeli su igricu koja korisnicima pruža mogućnost da uživaju u klasičnim igricama koje toliko vole, i da istovremeno uvedu nov i moderan pristup igranju. Uz igricu Pronađi Svog Ljubimca možete da trenirate svoju percepciju okoline i veštine koje zahtevaju upotrebu čula sluha, a da istovremeno uživate.

Kako igrica za mozak "Pronađi Svog Ljubimca" može da poboljša vaše kognitivne veštine?

Trening uz igricu za mozak Pronađi Svog Ljubimca stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija. Igrica Pronađi Svog Ljubimca stimuliše veštine vezane za inhibiciju, vizuelno skeniranje i fokusiranje pažnje.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Naš mozak je programiran da čuva svoje neurone i resurse, tako da on automatski eliminiše neuronske veze koje ne koristi često. Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu