O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

corporativelanding_LANDING-MARBLE_RACE-00_social_picture
  • Igraj igricu "Klikeri" onlajn i poboljšaj svoje kognitivne sposobnosti

  • Zabavite se uz ovaj program za kognitivni trening.

  • Stimulišite svoje imenovanje uz ovu igricu

Započni Sada

Igrica za Mozak Klikeri: Šta je?

Klikeri su izazovna igra za treniranje auditivne percepcije, imenovanja, procenjivanja i vizuelno motorne koordinacije. Glavni cilj ove igre je dovesti kliker do cilja slušajući zvuk na početku nivoa, birajući loptu koja ima prvo slovo reči koja je vezana za taj zvuk i ubaciti je u rupu kako biste ostvarili poene. Igra će postajati sve teža kako korisnik bude napredovao, zvuci će biti složeniji, a rupe je teže pogoditi.

Klikeri su odlična igrica za stimulaciju našeg uma i jačanje kognitivnih sposobnosti. Dizajnirana je za stimulaciju sposobnosti auditivne percepcije. Pogodna je za sve uzraste i ima vrlo zanimljiv dizajn.

Igrice za trening uma CogniFit-a kao što je igrica Klikeri nam omogućavaju da treniramo imenovanje i stimulišemo kognitivne sposobnosti putem neuroplastičnosti.

Cilj je da kliker dovedete do cilja.

Morate da uparite slovo na lopti sa početnim zvukom.

Morate dobro ciljati da biste dobili najviše poena.

Zbog čega je igrica Klikeri tako popularna?

Klikeri postoje još od drevnih civilizacija, kao što su to Rimljani i Egipćani, koji su se igrali sa njima. Kamene kuglice otkrivene su još 2500. godine pre nove ere, a rimska literatura pominje decu koja se igraju sa orasima. Niko zapravo ne zna odakle potiču klikeri, a najverovatnije su nastali tako što su se deca igrala sa uglačanim rečnim kamenjem ili orasima.

Zbog svog drevnog porekla, CogniFit je odlučio da pokuša da napravi zabavnu igru sa klikerima i tipičnim igrama koje bi trenirale različite kognitivne sposobnosti. Zbog toga su Klikeri igrica razvijena sa ciljem da trenira našu auditivnu percepciju, procenjivanje, imenovanje i vizuelno motornu koordinaciju.

Kako igrica za mozak "Klikeri" može da poboljša vaše kognitivne veštine?

Igranje igrica kao što je Klikeri stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija. Igrica Klikeri ima za cilj stimulaciju sposobnosti vezanih za procenjivanje i vizuelno motornu koordinaciju.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Naš mozak je programiran da čuva svoje neurone i resurse, tako da on automatski eliminiše neuronske veze koje ne koristi često. Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu