O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Revolucionisanje ljudskih resursa kroz kognitivnu procenu prikladnosti za posao

Kontaktirajte nas

Revolucionisanje ljudskih resursa kroz kognitivnu procenu prikladnosti za posao

Otkrijte savršeno pristajanje za svaku ulogu

JobFit-CAB je revolucionarni digitalni alat dizajniran za HR kompanije koje imaju za cilj da optimizuju svoj proces zapošljavanja. Procenom ličnosti kandidata, samosavršenstva i kognitivnih sposobnosti, JobFit-CAB obezbeđuje preciznu identifikaciju onih koji najbolje odgovaraju za bilo koju radnu ulogu. Ovi testovi su osmišljeni da pomognu u smanjenju fluktuacije, povećanju zadovoljstva zaposlenih i poboljšanju ukupne produktivnosti osiguravajući da su zaposleni dobro usklađeni sa svojim pozicijama od samog početka.

Kontaktirajte nas

Zašto odabrati JobFit-CAB ?

 • Dubinski kognitivni uvidi Steknite sveobuhvatan uvid u kognitivne snage i slabosti kandidata, pokrivajući pamćenje, pažnju, rezonovanje i još mnogo toga za potpuno razumevanje njihovog potencijala.
 • Poboljšana preciznost zapošljavanja Koristite sofisticirane algoritme za precizno predviđanje učinka posla, značajno smanjujući rizik od pogrešnog zapošljavanja i omogućavajući pouzdano donošenje odluka.
 • Pojednostavljen proces regrutacije Uživajte u pojednostavljenom procesu zapošljavanja uz našu platformu koja se integriše u vaše sisteme ljudskih resursa, fokusirajući vaše napore na najpogodnije kandidate.
 • Poboljšano iskustvo kandidata Ponudite moderan, pristupačan proces procene sa bilo kog uređaja, povećavajući privlačnost vašeg brenda vrhunskim talentima.
 • Razvoj vođen podacima Iskoristite kognitivne uvide za ciljani razvoj zaposlenih i optimalnu izgradnju tima.
 • Zapošljavanje bez pristrasnosti Šampion HR kulturu zasnovanu na podacima sa našim procenama talenata koje procenjuju, identifikuju i automatski ocenjuju i rangiraju kandidate, čineći odluke o zapošljavanju bržim, lakšim i oslobođenim nesvesnih pristrasnosti. Recite zbogom tradicionalnim predrasudama i pozdravite fer, objektivan pristup sticanju talenata.
 • Automatizacija procesa skrininga Naš automatizovani skrining vam omogućava da brzo pregledate kandidate, omogućavajući vam da se fokusirate na one koji su najpogodniji za tu ulogu. Uživajte u efikasnosti gledanja video odgovora na prilagođena pitanja dok uživate u šoljici kafe.

Ključne karakteristike

 • Prilagodljive procene Uskladite testove sa specifičnim kognitivnim zahtevima različitih uloga.
 • Analitika u realnom vremenu Pristupite trenutnim, praktičnim uvidima preko intuitivne kontrolne table.
 • Globalni benchmarking Postavite svoje kandidate u odnosu na globalne standarde da biste osigurali sticanje vrhunskih talenata.
 • Bezbedno i usklađeno Dajte prioritet zaštiti podataka kandidata pomoću naše bezbedne platforme koja je u skladu sa privatnošću.

Ko ima koristi?

Upotreba testova osposobljenosti za posao je deo sveobuhvatne strategije zapošljavanja, koja ima za cilj da pojednostavi proces zapošljavanja obezbeđivanjem objektivnih podataka koji podržavaju bolje odluke o zapošljavanju. Ove procene su korisne ne samo za identifikaciju najpogodnijih kandidata, već i za promovisanje pravičnosti i raznolikosti u procesu zapošljavanja fokusirajući se na specifične zahteve posla, a ne na subjektivne utiske.

 • HR profesionalci: Povećajte efikasnost zapošljavanja, smanjite fluktuaciju i izgradite jače timove.
 • Kandidati: Uključite se u pošten, efikasan proces procene.
 • Organizacije: Podstiču veću produktivnost i zadovoljstvo preciznim usklađivanjem kandidata sa ulogama.
Kontaktirajte nas

Započnite sa JobFit-CAB

Prihvatite HR inovacije tako što ćete integrisati JobFit-CAB u svoj proces zapošljavanja. Iskusite kako naša platforma za kognitivnu procenu može da revolucioniše vaše strategije sticanja talenata i upravljanja.

Kontaktirajte nas za demo već danas i transformišite svoj proces zapošljavanja uz JobFit-CAB .

Vaš put pametnijeg zapošljavanja počinje sada. Dobrodošli u budućnost zapošljavanja, gde JobFit-CAB prednjači.

Kontaktirajte nas

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu