O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_LANDING-MELODY_MAYHEM_00_social_picture
  • Igraj igricu "Muzički Haos" onlajn i poboljšaj svoje kognitivne sposobnosti.

  • Zabavite se uz ovaj trening

  • Stimulišite svoju auditivnu percepciju uz ovu igricu

Započni Sada

Igrica za Mozak "Muzički Haos": Šta je?

Muzički Haos je izazovna igra za treniranje fonološke kratkotrajne memorije, auditivne percepcije i raspoznavanja. Ova igra se sastoji u pronalaženju parova koji imaju iste melodije. Kako budete napredovali kroz igricu, biće više parova i igrica postaje teža. Ako se zbunite i napravite grešku kada budete spajali melodije, izgubićete poene. Igrica postaje sve izazovnija kako korisnik napreduje kroz različite nivoe, zahtevajući sve više kognitivnog napora.

Ova igra je dizajnirana da stimuliše naše sposobnosti auditivne percepcije. Pogodna je za sve uzraste, a njen dizajn je privlačan svima. Muzički Haos je savršena igrica za stimulisanje uma i jačanje kognitivnih sposobnosti.

Igrice za um poput CogniFit-ove igrice Muzički Haos omogućavaju nam da treniramo naše raspoznavanje i fonološko kratkotrajno pamćenje, i pomažu u stimulaciji kognitivnih sposobnosti putem neuroplastičnosti.

Cilj igre je pronaći parove istih melodija i pravilno ih upariti.

Kako budete napredovali kroz igricu, muzički plejeri i muzika postaju složeniji.

Pokušajte da ne pravite greške, jer ćete tako izgubiti poene.

Zbog čega je igrica Muzički Haos tako popularna?

Memorijske igre postoje od 1959. godine kada je Ravensburger napravio prvu igru, međutim, postoje dokazi o sličnim igrama u Japanu u 16. veku. Memorijske igre poput onih sa kartama, nam pomažu da poboljšamo sposobnost razmišljanja, koncentracije, pažnje i upornost. Mnoge generacije su odrasle uz ove igre, i one su još uvek popularne.

CogniFit je odlučio da iskoristi sve prednosti originalne memorijske igre i da napravi igru za auditivnu percepciju pod nazivom Muzički Haos. Prema mišljenju naših neuropsihologa, ova igra pomaže korisniku da trenira svoje kognitivne veštine povezane sa sluhom.

Kako igrica za mozak "Muzički Haos" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Trening uz igricu za mozak Muzički Haos stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija.

Stimulisanje ovih veština pomaže u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih mreža i poboljšanju kognitivnih funkcija. Igrica Muzički Haos pomaže u treniranju i poboljšanju auditivne percepcije i fonološke kratkoročne memorije.

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Grafički prikaz neuronske mreže nakon 3 nedelje.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu