O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Vežbe Za Um

Vežbe Za Um

Vaš um je kao i Vaše telo i potreban mu je trening. Danas smo svesni činjenice da, kao i mišićima, mozgu je potreban redovan trening da bi ostao u formi. Uz vežbe za um, ukoliko započnete trening svog mozga, možete da pomognete u održavanju i treniranju ovih sposbnosti koje igraju veliku ulogu u Vašem svakodnevnom životu i da osigurate zdravlje svog uma i mozga.

Dokazano je da tokom vremena kognitivne sposobnosti opadaju ako ne učinimo ništa da taj proces zaustavimo. Kada biramo vežbe za um, bitno je dobiti trening koji je personalizovan i prilagođen našim posebnim potrebama.

CogniFit program treninga mozga započinje kratkom procenom koja će izmeriti Vaš trenutni kognitivni nivo. Imaćete bolju predstavu o tome koje su Vaše kognitivne veštine snažne, a kojima je potrebno malo treniranja. Nakon ove kratke procene, zahvaljujući našoj patentiranoj tehnologiji, CogniFit stvara personalizovani režim mozga uz odabir zadataka koji su za Vas važni i uz dinamično prilagođavanje težine zadataka i vežbi za um Vašem nivou.

Vežbe Za Um

Uz CogniFit trening mozga i vežbe za um, takođe imate i opciju da izaberete posebne vrste treninga koji odgovaraju Važim potrebama. Možete da odlučite da trenirate svoju memoriju, pažnju, i mnoge druge važne kognitivne oblasti.

Sve ove različite vežbe za um su dostupne onlajn. Različite vežbe za mozak su jednostavne i zabavne. Možete da odlučite da li ćete da trenirate sami ili da se igrate sa drugima. Dovoljno je provesti 20 minuta, 2 do 3 puta nedeljno i već ćete videti rezultate i brzo poboljšanje Vašeg mentalnog zdravlja. Takođe možete pratiti svoj napredak i videti kako se Vaši rezultati vremenom popravljaju.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu