O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

  • Igrajte "Crystal Miner" na mreži i poboljšajte svoje kognitivne sposobnosti

  • Pristupite ovom naučnom resursu za obuku mozga

  • Izazovite svoj mozak

Započni Sada

Igra mozga "Crystal Miner": Šta je to?

"Crystal Miner" je igra za mozak koja ima za cilj da trenira procenu, planiranje i prostornu percepciju. Cilj igre je da se programira lanac pokreta koje će mašina izvesti da bi stigla do cilja i prikupila sve kristale. Kako napredujete kroz nivoe, dodavaće se prepreke koje morate probiti da biste došli do kristala.

CogniFit je dizajnirao ovu igru kako bi stimulisao procenu i planiranje korisnika. „Crystal Miner“ je savršena opcija da stimulišemo naše umove i pomognemo da ojačamo naše kognitivne sposobnosti na zabavan i interaktivan način. To je pogodna igra za svakoga bilo kog uzrasta jer se težina igre prilagođava potrebama svakog korisnika.

Igre uma kao što je CogniFit-ov „Crystal Miner“ omogućavaju treniranje naše sposobnosti prostorne percepcije i pomažu u stimulisanju kognitivnih sposobnosti kroz neuroplastičnost.

Morate programirati mašinu da sakupi dijamante

Kako napredujete, moraćete da prođete kroz različite terene da biste došli do dijamanata

Teleporteri vam omogućavaju da se brzo krećete između dve lokacije

Šta čini "Crystal Miner" tako popularnim? - Istorija

Igre za procenu i planiranje kao što je "Crystal Miner" pomažu korisnicima da raspodele svoje kognitivne resurse u prostoru i vremenu. Ovo im pomaže da brže odgovore na mete i zabavlja korisnika dok rade na svojim različitim kognitivnim veštinama.

Kako igra uma „Crystal Miner“ poboljšava moje kognitivne veštine?

CogniFit-ov "Crystal Miner" pomaže u stimulisanju specifičnog uzorka neuronske aktivacije. Dosledno ponavljanje i obučavanje ovog obrasca može pomoći u stvaranju novih sinapsi i pomoći neuronskim krugovima da se reorganizuju i povrate oslabljene ili oštećene kognitivne funkcije.

"Crystal Miner" pomaže u vežbanju planiranja, prostorne percepcije i procene. Dosledno stimulisanje ovih veština može pomoći u stvaranju novih sinapsi, reorganizaciji neuronskih kola i poboljšanju kognitivnih funkcija.

Šta se dešava kada ne treniram svoje kognitivne sposobnosti?

Naš mozak je dizajniran da štedi resurse, tako da ima tendenciju da eliminiše veze koje se ne koriste često. Na ovaj način, ako se određena kognitivna sposobnost ne koristi često, mozak ne obezbeđuje resurse za taj obrazac neuronske aktivacije, pa postaje sve slabiji. To nas čini manje sposobnim da koristimo ovu kognitivnu funkciju, što nas čini manje efikasnim u našim svakodnevnim aktivnostima.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu