O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

  • Igrajte "Pipe Panic" na mreži i poboljšajte svoje kognitivne sposobnosti

  • Pristupite ovom naučnom resursu za obuku mozga

  • Izazovite svoj mozak

Započni Sada

Mozganska igra "Pipe Panic": Šta je to?

"Pipe Panic" je mentalna igra koja ima za cilj treniranje vremena reakcije, koordinacije ruku i očiju i vizuelne percepcije. Cilj igre je da identifikuje različite greške koje se pojavljuju na cevima i da ih popravi pomoću odgovarajućih alata. Kako napredujete u nivou, brzina kojom se pojavljuju kvarovi će se povećati i nivo potražnje za popravkama će biti veći.

CogniFit je dizajnirao ovu igru kako bi stimulisao naše vreme reakcije i koordinaciju ruku i očiju. "Pipe Panic" je savršen izbor da stimulišemo naše umove i pomognemo da ojačamo naše kognitivne sposobnosti na zabavan i interaktivan način. To je igra pogodna za svakoga bilo kog uzrasta jer se težina igre prilagođava potrebama svakog korisnika.

Igre uma kao što je CogniFit-ova "Pipe Panic" omogućavaju nam da treniramo našu vizuelnu percepciju i pomažu u stimulisanju kognitivnih sposobnosti kroz neuroplastičnost.

Identifikujte tip kvara cevi koji se dešava

Bira pravi alat za otklanjanje kvara

Izvodi određenu radnju izabranog alata za otklanjanje kvara

Šta čini "Pipe Panic" toliko popularnim? - Istorija

Vreme reakcije i igre za koordinaciju ruku i očiju, kao što je "Pipe Panic", pomažu korisnicima da upravljaju svojim kognitivnim resursima kako bi optimizovali svoje performanse. Ovo im pomaže da postave sve složenije ciljeve koji će zahtevati veću spretnost uključenih kognitivnih sposobnosti, pomažući da ih stimulišu.

Kako igra uma "Pipe Panic" poboljšava moje kognitivne veštine?

Igranje "Pipe Panic" stimuliše specifičan obrazac neuronske aktivacije. Dosledno ponavljanje i obučavanje ovog obrasca može pomoći u optimizaciji neuronskih veza i pomoći neuronskim krugovima da se reorganizuju i oporave oslabljene ili oštećene kognitivne funkcije.

"Pipe Panic" pomaže u vežbanju vremena reakcije, koordinacije ruku i očiju i vizuelne percepcije. Dosledno stimulisanje ovih veština može pomoći u stvaranju novih sinapsi i poboljšanju kognitivnih funkcija.

Šta se dešava kada ne treniram svoje kognitivne sposobnosti?

Naš mozak ima tendenciju da štedi neuronske resurse za one funkcije koje ne koristi redovno. Dakle, ako se kognitivna veština normalno ne koristi, mozak ne obezbeđuje resurse za taj obrazac neuronske aktivacije. To nas čini manje sposobnim da koristimo tu kognitivnu funkciju, što nas čini manje efikasnim u našim svakodnevnim aktivnostima.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu