O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

<span>Partnerstva</span>

Kontaktirajte nas

Naša tehnologija pod vašim brendom

Postanite CogniFit partner i u radu sa klijentima možete koristiti našu tehnologiju za mentalno zdravlje

Kontaktirajte nas

Bliska saradnja sa kompanijama u različitim oblastima, sa farmaceutskom, sportskom, obrazovnom, državnom i zdravstvenom industrijom.

CogniFit-ova Rešenja za Kompanije

Da li mislite da možete da ponudite svojim klijentima ili zaposlenima digitalno rešenje za mentalno zdravlje? Možemo da postanemo vaš partner i pomognemo vašoj kompaniji da kreira ili integriše u trenutni sistem digitalna rešenja za zdravlje mozga. To smo i ranije radili za velike kompanije sa proizvodima poput Kognitivnog Treninga za Multipla Sklerozu, video igricama, auto-školama, procenama za pilote, vitaminima i ishranom.

Kontaktirajte nas

Napravite Sopstveno DIGITALNO Rešenje za Zdrav Život

Integrišite CogniFit-ovu tehnologiju u sopstvenu veb-stranicu ili aplikaciju za digitalno zdravstveno rešenje. Imamo dugogodišnje iskustvo integracije naših rešenja u klinike, škole, zdravstvene kompanije, osiguranja, sportske platforme, vojne sisteme, proizvodne pogone i uslužne sektore kako bismo nadgledali kognitivno zdravlje korisnika i pomogli im da poboljšaju odgovarajuće veštine.

Fokusirana Pažnja

630

Vizuelna Percepcija

502

Podeljena Pažnja

390

Brzina Reakcije

298

Preusmeravanje Pažnje

239

Radna Memorija

218

+ Dodaj učesnike

P1participant001

P2participant002

P3participant003

P4participant004

P5participant005

Kognitivne Oblasti

320

Pažnja

200

Memorija

256

Rasuđivanje

410

Koordinacija

410

Percepcija

Kognitivni Napredak

Sigurnost i privatnost podataka

CogniFit posluje u skladu sa najvišim standardima bezbednosti i privatnosti (PCI, HIPAA, GDPR, CCPA) ličnih podataka. Sva okruženja su hostirana u AWS zaštićenom privatnom virtuelnom oblaku i svi naši podaci i serverska komunikacija su šifrovani.

Kontaktirajte nas

API

Unapredite aplikaciju. Povežite se sa našim API-jem

U bilo koje vreme, bilo gde

Kognitivna stimulacija, koja se postiže putem vežbi za mozak i igrica za mozak, je dostupna sa svakog uređeja i Vama na dohvatu ruke.

App StoreApp Store Play StorePlay Store

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu