O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Svakodnevne Funkcije Ljudskog Mozga

Susret Sa Prijateljem

Susret Sa Prijateljem

Stoga, mislimo da poznajemo svoje prijatelje. Život bi bio usamljen bez kognitivnih veština koje nam omogućavaju da se susretnemo sa prijateljima i pozdravimo jedni druge.

Vaša Vizuelna Percepcija Vas uverava da ste definitivno upoznali ovu osobu ranije.

Memorija Vam omogućava da reagujete brzo na iznenadne i neočekivane događaje na putu.

Imenovanje Vam omogućava da vežete ime za osobu sa kojom se pozdravljate.

Percepcija Okoline Vam omogućava da hodate prema prijatelju a da se ne sudarate sa nekom drugom osobom ili ne nagazite nečiju novu cipelu.

Vaša Vizuelno Motorna Koordinacija, Vam omogućava da pružite ruku svom prijatelju, stegnete njegovu i pozdravite se.

Inhibicija Vam omogućava da blokirate buku i vizuelne distrakcije iz okruženja kako biste mogli da vodite normalan razgovor.

Radna Memorija Vam pruža mogućnost da vodite razgovor, pratite priču Vašeg prijatelja, odgovarate na ideje i mišljenja koje on iznosi, i odlučite da se ne raspravljate sa njim iako nikada, otkad ga poznajete, nije bio u pravu u vezi bilo čega.

povratak na svakodnevne funkcije mozga

Naučni Video
Pogledajte Kako Funkcioniše

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu