O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Test Ace Detector

CAT-AD

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Dobijte pristup ovoj neuropsihološkoj proceni.

  • Kognitivna procena vaših kognitivnih veština.

  • Uporedite ako ste u mogućnosti da se suočite sa sportskim testovima visokih performansi. Probajte!

Započni Sada
loading

Tehničke specifikacije

Test Ace Detector se sastoji od seta od četiri CogniFit zadatka koji su modifikovani da budu kraći i zahtevniji: test pulsa (Halstead, 1947), test vizuelne pretrage (Treisman & Gelade, 1980), test selektivne pažnje (Brickenkamp, 1962), Test pažnje na održivi odgovor (Robertson et al., 1997). Cilj ovog zadatka je da se brzo identifikuju kognitivno najoštriji i aktivniji elitni igrači, posebno u sportskim sredinama.

Započni zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Šta se meri: Vreme reakcije, brzina obrade i prostorna svest.
  • Dozvoljeno vreme: 90 sekundi.
  • Oblasti primene: Sport, psihologija sporta, psihologija obrazovanja, klinička psihologija, neuropsihologija, opšta medicina i istraživanja.
  • Format: Online kompjuterizovani test (računari, mobilni telefoni i tableti).
  • Cilj: Identifikovati da li je učinak korisnika iznad visokih granica i da li je stoga spreman da se suoči sa zahtevnim sportskim situacijama.
  • Uputstva: Završite zadatke što bolje možete, brže što možete.
CAT-AD

Reference

Brickenkamp, R. (1962). Aufmerksamkeits-Belastungs-Test (Test d2) (1st ed.). Göttingen, Germany: Hogrefe.

Halstead, W.C. (1947). Brain and Intelligence. Chicago, IL: University of Chicago Press.

Robertson, I. H., Manly, T., Andrade, J., Baddeley, B., & Yiend, J. (1997). `Oops!’: Performance correlates of everyday attentional failures in traumatic brain injured and normal subjects. Neuropsychologia, 35(6), 747-758. https://doi.org/10.1016/s0028-3932(97)00015-8

Treisman, A., & Gelade, G. A. (1980). A feature-integration theory of attention. CognitivePsychology , 12 (1), 97-136. https://doi.org/10.1016/0010-0285(80)90005-5

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu