O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_com-nam_social_picture

Test multimodalnog leksičkog pamćenja

COM-NAM: Identifikovanje Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Neuropsihološki test za procenu kognitivnih sposobnosti povezanih sa memorijom.

  • Kognitivni test koji procenjuje pamćenje konteksta i brzinu reakcije.

  • Upoređuje rezultate sa rezultatima drugih ljudi. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

COM-NAM identifikacioni test je zasnovan na Bostonskom testu imenovanja (Kaplan et al., 1983) i VAIS-III testu rečnika (Vechsler, 1997). Za svaki prikazani objekat korisnik mora da izabere između tri mogućnosti: 1) objekat je prvi put predstavljen u zadatku ili 2) poslednji put kada se objekat pojavio kada je izgovoren ili 3) poslednji put kada se objekat pojavio predstavljen je kao slika.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Procenjene kognitivne sposobnosti:Praćenje, vizuelna percepcija, slušna percepcija, prepoznavanje, kontekstualna memorija, neverbalna memorija, imenovanje, radna memorija, brzina obrade, vreme odziva.
  • Vreme administracije: Između 135 sekundi i 9 minuta, otprilike.
  • Oblasti primene:Psihologija obrazovanja, klinička psihologija, neuropsihologija, opšta medicina i istraživanja.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • GolZapamtite predstavljene objekte i način na koji su predstavljeni, da biste zatim naznačili da li su poslednji put predstavljeni u obliku slike, zvuka ili je, naprotiv, prvi put da korisnik vidi objekat u pitanju.
  • Uputstva za zadatak:Stimulus se predstavlja kao slika ili se njegovo ime čita naglas (predstavlja kao zvuk). Od korisnika se zatim traži da naznači da li mu je ovo prvi put prikazan dotični stimulus ili je poslednji put predstavljen u obliku slike ili u obliku zvuka. Korisnik mora da zapamti i stimulus i format u kome je predstavljen.

Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Kaplan, E., Goodglass, H., Weintraub, S. (1983). Boston Naming Test. Philadelphia: Lea & Febiger

Wechsler, D. (1997). WAIS-III: Wechsler Adult Intelligence Scale - Third edition administration and scoring manual. San Antonio, TX: Psychological Corporation.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu