O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_est_II_social_picture

Test procene vremena

EST-II: Procena - Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Neurokognitivni alat procene.

  • Utvrđuje kognitivni nivo sposobnosti procenjivanja.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Probajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

Test procene EST-II je zasnovan na testu uzorka trajanja (DPT) (Frota & Pereira, 2003). Kroz ovaj zadatak testira se korisnikova sposobnost vremenske procene. Prvo, procena je podržana slušnim i vizuelnim stimulansima, a zatim se vizuelna podrška smanjuje.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ispitane kognitivne sposobnosti:Procenjivanje.
  • Dozvoljeno vreme:Između 40 i 70 sekundi.
  • Oblasti primene:Školska Psihologija, Klinička Psihologija, Neuropsihologija i Opšta Medicina i Istraživanje.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Cilj:Pustite zvuk da traje toliko dugo kao i kod modela koji ste čuli.
  • Uputstva:Kada je računar na redu, čućete zvuk dok se figura u centru ekrana menja, a zvuk i menjanje figure će biti prekinuti odjednom. Kada je red na korisnika, čućete isti zvuk dok se figura menja, a korisnik će morati da pritisne taster da zaustavi i zvuk i menjanje figure, tako da zvuk traje onoliko dugo koliko je trajao kod modela kada je računar bio na redu. U drugom delu zadatka logika je ista, ali figura koja se menja će biti uklonjena.
Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivna Procena

Reference

Frota, S., Pereira, L. D. (2003) Processos temporais em crianças com déficit de consciência fonológica. Rev Iberoam Educ; 33(9):1-12.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu