O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_inh_rest_social_picture

Stroop test

INH-REST: Razlikovanje - Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Neurokognitivna procena.

  • Procenjuje kognitivne sposobnosti koje su povezane sa pažnjom i fokusiranjem.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

Test ekvivalencije INH-REST zasnovan je na klasičnom Stroop testu (Stroop, 1935). Od korisnika se traži da pritisne razmaknicu (kreni) samo ako su nazivi boja na ekranu napisani odgovarajućom bojom i da se uzdrži od pritiskanja (ne idi) ako boja slova ne odgovara nazivu boje.color.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ocenjene kognitivne veštine:Inhibicija, praćenje, vizuelna percepcija, imenovanje, brzina obrade i vreme odziva.
  • Vreme administracije:Približno između 60 i 65 sekundi.
  • Oblasti primene:Psihologija obrazovanja, klinička psihologija, neuropsihologija, opšta medicina i istraživanja.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Objektivan:Pritisnite ili ne razmaknicu (dugme na ekranu, na uređajima osetljivim na dodir) čim se utvrdi da naziv boje odgovara ili ne odgovara boji u kojoj je napisan.
  • Uputstva za zadatak:Naziv boje (na primer, "crna") se prikazuje na ekranu i može biti napisan u odgovarajućoj boji (u primeru "crna") ili u drugoj boji (na primer, "plava"). Ukoliko se naziv boje i boja u kojoj je napisan poklapaju (crnom bojom napisana reč „crna“), korisnik mora da pritisne razmaknicu (ili dugme na ekranu, u slučaju korišćenja ekrana osetljivog na dodir) i , u suprotnom slučaju (reč "crno" napisana plavom bojom), korisnik ne mora ništa da preduzima.
Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivna Procena

Izvor

Stroop, J. R (1935). Studies of interference in serial verbal reactions. Journal of experimental psychology, 18(6), 643.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu