O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_rest-com_social_picture

Test leksičke memorije

REST-COM: Istraživanje Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Kognitivni test za procenu kognitivnih oblasti povezanih sa memorijom i imenovanjem.

  • Kognitivni test koji sveobuhvatno meri kognitivne sposobnosti.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

REST-COM test upita je uzeo kao referencu klasični Bostonski test imenovanja (Kaplan et al., 1983), VAIS-III test rečnika (Vechsler, 1997), Test varijabli pažnje (Greenberg et al., 1996) i Rejev test auditivnog verbalnog učenja (Schmidt, 1994). Prikazuje se niz objekata. U novom skupu objekata, tester mora prepoznati samo objekte koji su prethodno bili prikazani. Ova nova serija može biti predstavljena kao slike ili kao izgovorene reči.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ocenjene kognitivne veštine:Vizuelna percepcija, slušna percepcija, kontekstualna memorija, neverbalna memorija, imenovanje, brzina obrade, vreme reakcije.
  • Vreme administracije:Približno između 40 i 100 sekundi.
  • Oblasti primene:Psihologija obrazovanja, klinička psihologija, neuropsihologija, opšta medicina i istraživanja.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Objektivan:Identifikujte da li je prikazani stimulus bio prikazan ranije; pored poznavanja poverenja korisnika u njihov odgovor.
  • Uputstva za zadatak:Niz stimulusa se prikazuje u vizuelnom formatu. Nakon toga, u prvom delu zadatka, vizuelni stimulansi se prikazuju jedan po jedan i korisnik se pita da li su prikazani u početnom nizu. Korisnik mora da odgovori da li su predstavljeni ili ne. Pored toga, korisnik se pita koliko odgovora misli da je tačno dao. U drugom delu zadatka dinamika je ista, ali su stimulansi na koje korisnik mora da odgovori su u auditivnom formatu.

Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Greenberg, L. M., Kindschi, C. L., & Corman, C. L. (1996). TOVA test of variables of attention: clinical guide. St. Paul, MN: TOVA Research Foundation.

Kaplan, E., Goodglass, H., Weintraub, S. (1983). Boston Naming Test. Philadelphia: Lea & Febiger.

Schmidt, M. (1994). Rey auditory verbal learning test: a handbook. Los Angeles: Western Psychological Services.

Wechsler, D. (1997). WAIS-III: Wechsler Adult Intelligence Scale - Third edition administration and scoring manual. San Antonio, TX: Psychological Corporation.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu