O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_rest-hecoor_social_picture

Tapping Test

REST-HECOOR: Test Brzine

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Neurokognitivna procena.

  • Meri i procenjuje veštine kroz brzinu reakcije.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

Test Brzine REST-HECOOR je inspirisan klasičnim testom Tapkanja Vrhom Prsta koji je deo seta NEPSY testova (Korkman 1998a, Korkman 1998b). Zadatak se sastoji od testiranja motoričkih veština korisnika, ispitivanje brzine reakcije kod prostih motoričkih aktivnosti i ispitivanje brzine obrade podataka kod složenijih zadataka. Ovaj zadatak nam omogućava da precizno izmerimo koliko puta korisnik može da klikne mišem ili da prstom dodirne određeni deo ekrana u datom vremenu. Budući da je test kompjuterizovan, sprovođenje testa i obrada rezultata su veoma jednostavni.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ispitane kognitivne sposobnosti:Brzina reakcije i brzina obrade podataka.
  • Dozvoljeno vreme:15 sekundi.
  • Oblasti primene:Školska Psihologija, Klinička Psihologija, Neuropsihologija, Opšta Medicina i Istraživanje.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Cilj:Kliknite mišem ili pritisnite ekran osetljiv na dodir, što je više puta moguće. Vreme je ograničeno i potrebno je pritiskati preko površine koja je dozvoljena.
  • Uputstva:Preko centra ekrana će se pojaviti kvadrat. Korisnik mora da klikne preko kvadrata što više puta i što je brže moguće tokom 15 sekundi. Što brže budete pritiskao kvadrat, ostvariće bolji rezultat.
Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivna Procena

Reference

Korkman, M., Kirk, U., & Kemp, S (1998a). NEPSY: A developmental neuropsychological assessment. Psychological Corporation.

Korkman, M., Kirk, U., & Kemp, S (1998b). Manual for the NEPSY. San Antonio, TX: Psychological corporation.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu