O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_rest-inh_social_picture

Test kongruencije broja i veličine

REST-INH: Obrada Podataka Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Kognitivna procena.

  • Procenjuje kognitivne sposobnosti i meri područja povezana sa inhibicijom i brzinom reakcije.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

Test Obrade Podataka REST-INH je inspirisan klasičnim Stroop testom (Stroop, 1935). Tokom ovog zadatka, od korisnika se prvo traži da obavi jedan nezahtevan zadatak (da klikne na najveću figuru) i da istovremeno ignoriše ostale nebitne stimuluse koji se mogu pojaviti (da ignoriše brojeve na figurama ili reči oko njih). Kada se korisnik navikne na ovaj početni zadatak, cilj zadatka se menja i od korisnika se traži da reaguje na stimuluse koje je prethodno ignorisao (da klikne na najveći broj), a da ignoriše stimuluse na koje je prethodno reagovao (da ignoriše figure i njihovu veličinu). Nekada će se zahtevi podudarati (najveći broj će biti predstavljen na najvećoj figuri, ili manji broj na manjoj figuri), a nekada se neće podudarati (broj veće vrednosti će biti predstavljen na manjoj figuri, ili manji broj na većoj figuri). Takve aktivnosti nam omogućavaju da testiramo korisnikov inhibitorni kapacitet i preusmeravanje pažnje.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ispitane kognitivne sposobnosti:Brzina reakcije, inhibicija, dopunjavanje, preusmeravanje pažnje i brzina obrade podataka.
  • Dozvoljeno vreme:Između 20 i 60 sekundi.
  • Oblasti primene:Školska Psihologija, Klinička Psihologija, Neuropsihologija i Opšta Medicina i Istraživanje.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Cilj: Prvo kliknite na figuru koja je najveća; zatim kliknite na figuru na kojoj je prikazan najveći broj.
  • Uputstva:Na ekranu će se pojaviti dve figure različite veličine i sa različitim brojevima. Korisnik prvo mora da klikne na figuru koja ja veća i da u potpunosti ignoriše brojeve na njima, kao i reči koje se javljaju na gornjem delu ekrana. Zatim, kada se to od njeda bude tražilo, korisnik mora da prestane da prati prethodna uputstva i da klikne na figuru na kojoj je najveći broj, a da ignoriše veličinu figure.

Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Stroop, J. R (1935). Studies of interference in serial verbal reactions. Journal of experimental psychology, 18(6), 643

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu