O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_rest-sper_social_picture

Test psihomotorne budnosti

REST-SPER: Odlučnost Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Kognitivna procena za testiranje kognitivnih sposobnosti.

  • Testira kognitivne oblasti povezane sa vizuelnom brzinom i koncentracijom.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

Test rezolucije REST-SPER inspirisan je klasičnim testovima, kao što su Test psihomotorne budnosti (PVT; Basner et al., 2011), Integrisani vizuelni i auditivni kontinuirani test performansi (IVA-2 CPT; Stanford & Turner, 1995. ) i Test varijabli pažnje (TOVA; Greenberg, 1991). Izvođenje zadatka će proceniti sposobnost korisnika da otkrije jednostavne stimuluse koji se pojavljuju na ekranu i klikne na njih, ignorišući nerelevantne stimuluse. Ovaj zadatak će nam omogućiti da posmatramo kako korisnik obavlja zadatak vizuo-motoričke veštine.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ispitane kognitivne sposobnosti:Brzina reakcije, vizuelno skeniranje, fokusiranje pažnje, vizuelno motorna koordinacija, percepcija okoline i brzina obrade podataka.
  • Dozvoljeno vreme:Između 50 i 120 sekundi.
  • Oblasti primene:Školska Psihologija, Klinička Psihologija, Neuropsihologija i Opšta Medicina i Istraživanje.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (za PC uređaje, mobilne telefone i tablete).
  • Cilj:Kliknete ili pritisnite centar ekrana što brže i preciznije možete. Obratite pažnju na stimulanse koji se pojavljuju i ignorišite nebitne stimulanse.
  • Uputstva:Krugovi će se pojavljivati na različitim krajevima ekrana i korisnik će morati da klikne na njih, što je brže moguće i preko centra kruga. Kada se pored krugova budu pojavljivali i šestouglovi, korisnik će morati da ih ignoriše i da klikne samo na krugove.

Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Gordon B, Caramazza A. Lexical decision for open- and closed-class words: Failure to replicate differential frequency sensitivity. Brain and Language. 1982;15:143–160.

Epstein, Johnson, Varia, Conners (2001). Neuropsychological assessment of response inhibition in adults with ADHD. Journal of Clinical and Experimental Neuropsychology 23(3): pp. 362-71.

Conners, C. K. (1989). Manual for Conners’ rating scales. North Tonawanda, NY: Multi-Health Systems.

Dinges, D. I, & Powell, J. W. (1985). Microcomputer analysis of performance on a portable, simple visual RT task sustained operations. Behavior Research Methods, Instrumentation, and Computers, 17, 652–655

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu