O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_scavi_rest_social_picture

Test vizuelnog pretraživanja

SCAVI-REST: Ispitivanje Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Sredstvo kognitivne procene za merenje kognitivnih sposobnosti.

  • Meri i procenjuje vizuelno skeniranje i brzinu reakcije.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

Ispitivanje - Test SCAVI-REST je bio inspirisan Huper Zadatkom Vizuelne Organizacije (VOT) koji je stvorio Hooper (1983). Ova kognitivna procena je zadužena za testiranje veština vizuelnog skeniranja i brzine reakcije, koje se koriste za pronalaženje stimulansa koji je okružen ostalim manje bitnim stimulansima. Na početku se zahteva generalna pretraga i pregled sadržaja, da bi se kasnije od Vas zahtevala specifična potraga. U ovom slučaju to je potraga za ciljnim slovom. Prva pretraga uočava stimulanse iz spoljašnjosti koji se nalaze unaokolo, što čini specifičnu pretragu efikasnijom.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument .

  • Ocenjene kognitivne sposobnosti: Vizuelno skeniranje i vreme odziva.
  • Dozvoljeno vreme: Između približno 60-70 sekundi.
  • Oblasti primene: Obrazovna psihologija, klinička psihologija, neuropsihologija i opšta medicina.
  • Format: Online kompjuterizovani test (računari, mobilni telefoni i tableti).
  • Cilj: Pronađite ključno slovo u grupi slova što je brže moguće.
  • Uputstva: Kada igra počne, biće prikazano ključno slovo. Morate pronaći isto slovo u grupi slova na ekranu. Pokušajte da pronađete svako slovo u grupi što je brže moguće.
Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Hooper, E. H (1983). Hooper visual organization test (VOT).

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu