O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_upda_shif_social_picture

Test koordinacije oko-ruka

UPDA-SHIF: Sinhronizacija Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Kognitivna procena za testiranje kognitivnih sposobnosti.

  • Meri oblasti koje su povezane sa prilagođavanjem.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

Test Sinhronizacije UPDA-SHIF se bazira na Vienna Testu (VST) (Whiteside, 2002). Tokom ovog zadatka se testiraju korisnikova vizuelno motorna koordinacija i sposobnost da efikasno reaguju na neočekivane promene.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ispitane kognitivne sposobnosti:Dopunjavanje, preusmeravanje pažnje, vizuelno motorna koordinacija i brzina obrade podataka.
  • Dozvoljeno vreme:Oko 100 sekundi.
  • Oblasti primene:Školska Psihologija, Klinička Psihologija, Neuropsihologija i Opšta Medicina i Istraživanje.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Cilj:Održavajte kursor što duže možete preko centra loptice tokom zadatka.
  • Uputstva:Na ekranu će se pojaviti loptica koja se kreće po unapred definisanoj putanji u obliku kvadrata, ali može i naglo promeniti smer kretanja. Korisnik mora da prati kretanje loptice, što je preciznije moguće, tako što postavi kursor preko nje.
Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Whiteside, A. (2002) A synopsis of the Vienna Test System: A computer aided psychological diagnosis. JOPED, 5 (1), 41–50.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu