O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Test verbalnog opisa

CAT-VD

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Dobijte pristup ovoj neuropsihološkoj proceni.

  • Kognitivna procena vaših kognitivnih veština.

  • Uporedite rezultate po starosnoj grupi. Pokušati!

Započni Sada
loading

Tehničke specifikacije

CogniFit test verbalnog opisa je zasnovan na zadatku opisa slike krađe kolačića iz Bostonskog dijagnostičkog pregleda afazije (BDAE; Goodglass & Kaplan, 1972). Da biste završili ovu aktivnost, biće potrebno vizuelno obratiti pažnju na sve stvari koje se dešavaju ili su prikazane na slici, razumeti ih i naglas imenovati.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ocenjene kognitivne veštine: Planiranje i verbalna produkcija.
  • Vreme administracije:Između približno 100 sekundi i 3 minuta.
  • Oblasti primene:Obrazovna psihologija, klinička psihologija, neuropsihologija, opšta medicina i istraživanja.
  • Podrška:Online kompjuterizovani test (računari, mobilni telefoni i tableti).
  • Cilj:Izgovorite naglas najveći broj elemenata prisutnih na prikazanoj slici.
  • Uputstva za zadatak:Opišite naglas sve što se dešava na slici pre nego što vreme istekne.
CAB-VD

Reference

Goodglass, H. and Kaplan, E. (1972) The Assessment of Aphasia and Related Disorders. Lea & Febiger, Philadelphia.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu