O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_viper-plan_social_picture

Test lavirinta

VIPER-PLAN: Programiranje - Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Neuropsihološka procena.

  • Procenjuje i meri kognitivne sposobnosti povezane sa planiranjem i vizuelnom percepcijom.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

VIPER-PLAN test programiranja je kao referencu uzeo klasične testove Porteusovog testa lavirinta (Porteus, 1950) i nalaza rute (NEPSI) (Korkman et al., 1998a, Korkman et al., 1998b). Test će zahtevati od korisnika da isplanira rutu kojom se kreće i da se kreće kroz koridore na odgovarajući način kako bi stigao do ciljne tačke u što manjem broju koraka.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ispitane kognitivne sposobnosti:Planiranje, percepcija okoline i vizuelno skeniranje.
  • Dozvoljeno vreme:Između 50 i 120 sekundi.
  • Oblasti primene:Školska Psihologija, Klinička Psihologija, Neuropsihologija i Opšta Medicina i Istraživanje.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Cilj:Stignite do cilja u svakom lavirintu za najkraće moguće vreme i u što manje koraka.
  • Uputstva za zadatak:Korisnik mora da pomeri loptu iz ugla u kome se pojavljuje do gola, uvek u suprotnom uglu, kroz hodnike svakog lavirinta. Morate to učiniti u najmanjem mogućem broju koraka, što je brže moguće, pritiskajući da biste prešli preko tačaka dozvoljenih u svakoj poziciji.

Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Korkman, M., Kirk, U., & Kemp, S (1998). NEPSY: A developmental neuropsychological assessment. Psychological Corporation.

Korkman, M., Kirk, U., & Kemp, S (1998). Manual for the NEPSY. San Antonio, TX: Psychological corporation.

Porteus, S. D. (1950). The Porteus Maze Test and intelligence. Pacific Books.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu