O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

corporativelanding_Test_wom-rest_social_picture

Test vizuelne memorije

WOM-REST: Raspoznavanje Test

Ova stranica služi za informisanje. Ne prodajemo proizvode koji leče bolesti. CogniFit-ovi prozvodi, koji su namenjeni lečenju određenih bolesti, su u fazi provere. Ako ste zainteresovani, molimo Vas posetite našu CogniFit Platformu za Istraživače
  • Kognitivna procena.

  • Procenjuje i meri kognitivne sposobnosti povezane sa memorijom i percepcijom.

  • Uporedite rezultate sa rezultatima drugih korisnika. Isprobajte!

Započni Sada
loading

Tehničke Specifikacije

VOM-REST test prepoznavanja zasnovan je na klasičnim testovima pretrage simbola (VAIS) (Vechsler, 1997), testu sortiranja kartica Viskonsin (VCST) (Heaton, 1981) i Ravenovim progresivnim matričnim testovima (Raven, 1936). Zahteva od korisnika da zapamti stimuluse koji su predstavljeni, a zatim prepozna među distraktorima koji su bili originalni stimulansi.

Započnite zadatak

Za više informacija o tome koje varijable se mere u ovom zadatku, pročitajte ovaj dokument.

  • Ispitane kognitivne sposobnosti:Percepcija okoline, vizuelno skeniranje, raspoznavanje, neverbalna memorija, radna memorija, brzina reakcije i brzina obrade podataka.
  • Dozvoljeno vreme:Između 60 i 80 sekundi.
  • Oblasti primene:Školska Psihologija, Klinička Psihologija, Neuropsihologija i Opšta Medicina i Istraživanje.
  • Format:Onlajn Kompjuterizovani Test (preko PC-a, mobilnog telefona, tableta).
  • Cilj:Pronaći niz od tri predmeta koji je isti kao model koji je prethodno bio prikazan.
  • Uputstva za zadatak:Na početku skretanja prikazuje se trio figura koje korisnik mora zapamtiti. Trio figura se zatim uklanja sa ekrana i prikazuju se četiri trija figura, ali samo jedna od njih je identična onoj prikazanoj iznad. Korisnik će morati da identifikuje koja od opcija je identična originalnoj trojci.

Neuropsihološka Procena- CogniFit Kognitivni Test

Reference

Heaton, R. K. (1981). A manual for the Wisconsin card sorting test. Western Psychological Services.

Raven, J. C. (1936). Mental tests used in genetic studies: The performance of related individuals on tests mainly educative and mainly reproductive. MSc Thesis, University of London.

Wechsler, D. (1997). WAIS-III: Wechsler Adult Intelligence Scale - Third edition administration and scoring manual. San Antonio, TX: Psychological Corporation.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu