O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Školska baterija za kognitivnu procenu (CAB-A)

Kognitivna Procena za Škole (CAB-A)

  • Kognitivni test za škole

  • Otkrijte kognitivni profil svakog učenika i saznajte kako utiče na školski uspeh

  • Otkrijte potrebe svakog učenika starosti od 7-18 godina

Započni Sada
loading

Akademska kognitivna procena (CAB-A) je kognitivni test koji je kreiran posebno za škole. Donosi neuronaučnu teoriju u akademsko okruženje.

Ovaj test je dizajniran od tima naučnika iz različitih oblasti, neuropsihologa, psihologa, doktora, inženjera, dizajnera, programera i naučnika, kojim upravlja naučni tim CogniFit-a. Zahvaljujući napretku u softverima i neuro snimanju, kao i istraživanjima na temu kako su kognitivne veštine povezane sa učenjem, ovaj alat je postao moguć.

CAB-A razmatra različite kognitivne sposobnosti u odnosu na akademske veštine.

Slika

Ciljevi Procene

  • Otkrijte sve o kognitivnom profilu Vaših učenika
  • Pogledajte kako je njihov kognitivni profil povezan sa različitim školskim predmetima

Školski uspeh i Mozak

Tehnike neuro snimanja nam omogućavaju da bolje razumemo strukturu mozga i neuronske veze koje se koriste u rešavanju problema, u matematici, čitanju, pisanju, logici i razumevanju jezika.

Proces Kompjuterizovane Procene

CAB-A je dizajniran da ga koriste pojedinci, ali njegova onlajn platforma laka za korišćenje čini ga dostupnim i grupama.

Dijagram

1. Upitnik o Motivaciji: Učenik će odgovoriti na pitanja o tome da li im se nešto sviđa ili ne. Motivacija je ključni faktor u učenju, zbog čega je vrlo važno razumeti šta je ono što motiviše učenika.

2. Kognitivna Procena: Testirano je ukupno 23 kognitivne oblasti putem onlajn igrica, podeljeno na sledeća područja: Rasuđivanje, Pažnja, Memorija, Koordinacija i Percepcija.

3. Automatski Izveštaji: Informacije prikupljene iz upitnika i kognitivne procene će biti predstavljene putem dva različita izveštaja, koji će automatski biti poslati nadležnom stručnjaku (nastavniku ili terapeutu), uz preporuke za nastavu.

  • Profesionalni Izveštaj
  • Izveštaji za roditelje i učenike

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu