O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Svakodnevne Funkcije Ljudskog Mozga

Vožnja Auta

Vožnja Auta

Čak iako ste iskusan vozač, bezbedno i brzo stizanje do odredišta zahteva veštinu, koncentraciju i širok spektar kognitivnih sposobnosti.

Podeljena Pažnja Vam omogućava da gledate u retrovizor dok upravljate volanom, dodajete gas, signalizirate, vodite računa o saobraćajnim znakovima i čudite se budalaštinama ostalih vozača.

Vizuelno Motorna Koordinacija Vam omogućava da sa lakoćom upravljate volanom i ne izletite iz trake ili ne zaokrenete volan previše kada skrećete.

Vizuelno Skeniranje Vam pomaže u pronalaženju mesta i određivanju trenutka kada je potrebno da zakočite ili da započnete skretanje.

Percepcija Okoline Vam pomaže da uvidite kako je pozicioniran Vaš auto u odnosu na ostale automobile u Vašoj okolini.

Eye-Hand Coordination allows you to handle the steering wheel smoothly so that you're not swerving out of your lane or over-steering when you turn.

povratak na svakodnevne funkcije mozga

Naučni Video
Pogledajte Kako Funkcioniše

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu