O Kolačićima na ovom sajtu

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo poboljšali Vaše onlajn iskustvo. Ako nastavite da koristite ovaj sajt, a niste promenili podešavanja u vezi sa kolačićima, pretpostavljamo da se slažete sa našom upotrebom kolačića. Za više informacija o tome kako da promenite podešavanja u vezi sa kolačićima, posetite našu stranicu politika upotrebe kolačića.

Izaberite svoju platformu i kupite
Isprobajte na mesec dana besplatno uz 10 licenci...
Čemu služi nalog?
Dobro došli u CogniFit! Dobro došli u CogniFit Istraživanje! CogniFit Healthcare Unapredite svoju kompaniju uz CogniFit! CogniFit Employee Wellbeing

Napravićete lični nalog. Ova vrsta naloga je stvorena kako bi vam pomogla da ispitate i trenirate svoje kognitivne veštine.

Napravićete nalog za upravljanje pacijentima. Ovaj nalog je dizajniran da pomogne zdravstvenim radnicima (lekari, psiholozi...) u dijagnostici i kognitivnoj stimulaciji.

Napravićete porodični nalog. Ovaj nalog je dizajniran da omogući članovima vaše porodice pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za istraživanje. Ovaj nalog je posebno stvoren kako bi pomogao istraživačima u studijama koje žele da obave u oblasti kognicije.

Napravićete nalog za upravljanje učenicima. Ovaj nalog je dizajniran kako bi omogućio vašim učenicima pristup CogniFit-ovim testovima i treninzima.

Napravićete nalog za upravljanje preduzećem. Ovaj nalog je dizajniran da omogući vašim zaposlenima pristup CogniFit evaluacijama i obuci.

Napravićete nalog programera. Ovaj nalog je dizajniran da integriše CogniFit proizvode u vašu kompaniju.

loading

Za korisnike od 16 godina i starije. Deca mlađa od 16 godina mogu da koriste CogniFit zajedno sa roditeljem, ako i roditelj ima nalog na platformi za porodice.

Klikom na Prijavi Se ili korišćenjem CogniFit-a, potvrđujete da ste pročitali, razumeli i složili se sa CogniFit korišćenja i sa Privatnosti.

Skenirajte donji KR sa svojim telefonom da biste se registrovali preko naše mobilne aplikacije za vrhunsku pogodnost i pristup u pokretu!

Poboljšajte svoje iskustvo!

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

Preuzmite našu aplikaciju kako biste je koristili na ovom uređaju i uživajte

Huawei App Gallery

Ako nemate svoj mobilni pri ruci, registrujte se ovde

corporativelanding_LANDING-BLOCKBUILDER-00_social_picture
  • Igrajte igricu "Vrhunski arhitekta" onlajn i poboljšajte svoje kognitivne veštine

  • Dobijte pristup ovom naučnom alatu za kognitivni trening

  • Pružite izazov svom mozgu

Započni Sada

Igrica za Mozak "Vrhunski arhitekta": Šta je?

Vrhunski arhitekta je onlajn igrica za trening mozga . Da bi prešao na sledeći nivo i napredovao u igrici, korisnik mora da izgradi 3D model, kocku po kocku. Kako bude napredovao kroz nivoe, izazov će biti veći i igrica zahteva sve veći kognitivni napor.

Kako budete napredovali kroz igricu i poboljšavali kognitivne veštine, i igrica će se menjati zajedno sa vama Vrhunski arhitekta je naučni alat koji je dizajniran da konstantno prati uspeh korisnika i da automatski prilagođava težinu zadatka kako bi korisnik dobio najbolji mogući trening. Igrica za um Vrhunski arhitekta je prikladna za decu, kao i za odrasle, i može da poboljša osnovne kognitivne veštine..

Kako igrica za mozak "Vrhunski arhitekta" može da poboljša vaše kogntivne veštine?

Dokazano je da, uz konstantan trening, kliničke vežbe CogniFit-a za stimulaciju mozga omogućavaju aktiviranje i jačanje kognitivnih veština uz neuroplastičnost.

Trening uz igricu za mozak Vrhunski arhitekta stimuliše određene neuronske veze po određenom šablonu. Ponavljanje ovog šablona kroz uporan trening može da pomogne u stvaranju novih sinapsi i neuronskih veza, što će dalje omogućiti oporavak oštećenih i oslabljenih kognitivnih funkcija.

Ovu igricu za mozak može igrati bilo ko, ko želi da testira i poboljša svoje kognitivne veštine..

1. NEDELJA

2. NEDELJA

3. NEDELJA

Neuronske Veze CogniFit

Neuronske Veze CogniFit

Koje to kognitivne veštine možete da trenirate uz igricu za mozak "Vrhunski arhitekta"?

Kognitivne veštine koje ova igrica trenira su:

  • Percepcija Okoline:U igrici za mozak Vrhunski Arhitekta moramo da razumemo trodimenzionalne modele kako bismo mogli sami da ih izgradimo. Za ovo nam je potrebna percepcija okoline. Igrajući igricu Vrhunski Arhitekta možete da ojačate svoju percepciju okoline i ako je poboljšate imaćete višestruke prednosti.
  • Planiranje: Ako isplaniramo po kom redosledu žemo da postavljamo delove, uspešnije ćemo da obavimo ovaj zadatak. Naše veštine planiranja su vrlo bitne za ovaj zadatak i ako ih trenirate uz igricu Vrhunski Arhitekta možete ih poboljšati. Dobre veštine planiranja nam mogu biti od koristi za ostvarivanje budućih ciljeva.
  • Fokusiranje Pažnje: U ovoj igrici moramo da utvrdimo gde se tačno nalazi svaki delić 3D modela kako bismo mogli da ga postavimo na pravo mesto. Igrajući igricu Vrhunski Arhitekta, moguće je trenirati fokusiranje pažnje. Dobro fokusiranje pažnje nam omogućava da budemo efikasniji, kao kada na primer tražimo broj ulice.

Ostale bitne kognitivne veštine su:

  • Dopunjavanje: Moramo da proverimo da li gradimo model na pravi način. Ovaj proces zavisi od veštine koja se zove dopunjavanje i ako je trenirate uz igricu Vrhunski Arhitekta, moguće je poboljšati ovu kognitivnu veštinu. Dobro dopunjavanje nam omogućava da ostvarimo svoje ciljeve, kao na primer da položimo ispit.
  • Vizuelno Motorna Koordinacija: Da bismo svaki delić postavili na odgovarajuće mesto potrebna nam je koordinacija ruka-oko. Igrajući igricu Vrhunski Arhitekta možemo da poboljšamo ovu kognitivnu veštinu. Poboljšanje ove kognitivne veštine je od koristi kada je potrebno da rukujemo stvarima. Ona je vrlo važna za pisanje ili kucanje.
  • Brzina Obrade Podataka: Kako je vreme ograničeno u igrici, potrebno je da delove postavljamo brzo. Uz igricu Vrhunski Arhitekta moguće je poboljšati brzinu obrade podataka i tako možemo brže da obavljamo umne radnje.
  • Neverbalna Memorija: Potrebno je da upamtimo model, da bismo mogli da ga napravimo, tako da mi u tom procesu koristimo neverbalnu memoriju. Vežbanjem uz igricu Vrhunski Arhitekta moguće je stimulisatu ovu kognitivnu veštinu. Loša neverbalna memorija nam otežava da upamtimo informacije koje vidimo.

Šta se dešava ako ne trenirate svoje kognitivne veštine?

Naš mozak je programiran da čuva svoje neurone i resurse, tako da on automatski eliminiše neuronske veze koje ne koristi često. Ako ne koristimo određenu kognitivnu veštinu često, mozak prestaje da šalje potrebne resurse i neuronske veze postaju sve slabije i slabije. Zbog ovog slabljena neuronskih veza postaje nam teže da koristimo datu kognitivnu veštinu, zbog čega nam može biti teže i da obavljamo neke svakodnevne aktivnosti.

Molimo Vas da ukucate svoju email adresu